Toggle Nav

Blog

 • Nieuwe trailer Thor: Love and Thunder

  Marvel heeft zojuist een geweldige nieuwe trailer released van Thor: Love and Thunder! In de trailer zien we eindelijk Gorr the God Butcher van acteur Christian Bale. Thor: Love and Thunder draait vanaf 6 juli 2022 in de Nederlandse bioscopen.

 • Zeldzame Willy Wonka Golden Ticket Funko Pop verkocht voor recordbedrag

  Als je dacht dat je zelf een hele dure Funko Pop in je collectie hebt, think again! Donderdag 5 mei 2022 is er namelijk een record bedrag betaald voor één Funko Pop. 

 • De leukste Funko Pops voor Moederdag

  Op zondag 8 mei is het weer Moederdag! Moederdag is een feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Mocht je dit jaar willen uitpakken, dat zit je hier op de juiste plek! Wij hebben een leuke lijst klaar staan met Funko Pops waar jij vast je moeder heel blij mee kan maken!

 • Thor: Love and Thunder trailer!

  Marvel heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Thor: Love and Thunder, voorafgaand aan de release op 6 juli 2022. Bekijk hieronder de Thor: Love and Thunder trailer.

 • De 5 duurste en zeldzaamste Funko Pops in 2022!

  Funko Pops kunnen dalen in waarde, maar ook flink stijgen! Soms scoor je ergens een Funko Pop, die naar een jaar flink wat meer waard kan zijn. Wist je al dat je de huidige waarde van je Funko Pop kan volgen via de Funko app of via Poppriceguide.com? Zo kan je bij houden of jouw Funko Pop nu in waarde aan het stijgen is, of juist aan het dalen. Was je er al vroeg bij een paar jaar geleden met het verzamelen van Funko Pops? Dan is er een grote kans dat je een aantal Funko Pops in bezit hebt met een hoge waarde! Onderstaande Funko Pops zijn op dit moment (april 2022) de Funko Pops met de hoogste waarde. En deze waarde is echt enorm hoog! Zo start de eerste Funko Pop in deze lijst met een waarde van bijna 10.000 euro! Nee, dat is geen komma, maar een punt. TIENDUIZEND EURO! Wow!

 • Nieuwe trailer Stranger Things!

  Het vierde seizoen van Stranger Things is vanaf 27 mei te zien op Netflix! Bekijk nu de nieuwe trailer van Stranger Things seizoen 4!

 • Spider-Man: No Way Home trailer is hier!

  Marvel Studios en Sony Pictures hebben nu de tweede trailer voor Spider-Man: No Way Home online gezet en deze mag toch best awesome genoemd worden! Spider-Man: No Way Home  verschijnt op 16 december in de Nederlandse bioscopen. Wij hebben er zin in! 

 • The Book of Boba Fett trailer is hier!

  Legendarische premiejager Boba Fett & huurling Fennec Shand nagiveren de galactische onderwereld door terug te keren naar Tatooine om het gebied te claimen dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat. Check nu de trailer van The Book of Boba Fett! Vanaf 29 december te zien op Disney+!

   

 • Buzz Lightyear is back!

  Pixar een eerste trailer van Lightyear gelanceerd! De spin-off van de Toy story-franchise draait rond het verhaal van Buzz Lightyear, de fictieve held op wie het speelgoed in de Pixar-film gebaseerd is. Acteur Chris Evans verleent zijn stem aan de Space Ranger. De animatiefilm verschijnt juni 2022 op het grote scherm!