Toggle Nav

The Mandalorian

De allereerste live-action serie van de Star Wars saga werd gestreamd via Disney+ en is door alle Star Wars fans wel gezien! Het verhaal van een eenzame Mandaloriaanse premiejager die een speciale missie krijgt om een naamloos 50-jarig doelwit op te sporen en uit te leveren is mede enorm populair geworden door Baby Yoda (the Child)!

Filteren
Asc
Asc
Shop The Mandalorian Funko Pops.

Bij Back To The Toys vind je de grootste collectie The Mandalorian Funko Pops en tevens andere gave The Mandalorian merchandise. Van collectibles tot statues, en van kleding tot posters, we hebben alles wat jij nodig hebt om je collectie compleet te maken!

Funko Pops The Mandalorian
The Mandalorian merch.

Het gave aan Funko Pops is dat er constant nieuwe collecties uitkomen. Back To The Toys heeft voor jou altijd de nieuwste en meest exclusieve The Mandalorian Funko Pops op voorraad of te bestellen als pre-order! Zo kun jij je collectie nog groter laten groeien!

Voor de populaire Baby Yoda hebben we een aparte pagina ontworpen, hij heeft grote bijdrage geleverd aan de populariteit van de serie! Natuurlijk draait The Mandalorian niet alleen om Baby Yoda. In onze collectie zijn alle Funko Pops van The Mandalorian te vinden. Denk hierbij aan Boba Fett Funko Pop, Ahsoka Funko Pop, Bo-Katan Funko Pop en ook Offworld Jawa Funko Pop!

In een supertoffe one-of-a-kind Back To The Toys doos worden jouw nieuwe Funko Pops bij je bezorgd. Welk van de personages heb jij al in je collectie zitten, en welke komen er nog bij? We snappen dat het maken van een keuze lastig is, maar wacht niet te lang! Voor je het weet komt er weer een hele nieuwe collectie uit en wordt het kiezen alleen maar lastiger!

Voor de échte fans of grote verzamelaars hebben we ook een enorm gave collectie Action Figures van Hot Toys, die tot in de kleinste details met perfectie zijn gemaakt en niet mogen ontbreken in jouw kast! Ook vind je T-shirts en tassen op onze Fashion & Accessoires pagina, en wat vind je van coole merchandise als Nerf Blasters of zelfs een tostiapparaat? Kijk daarvoor eens op onze Home & Gifts pagina en maak hier jezelf óf iemand anders blij mee!