Toggle Nav

Contact

Contact

 

Back to the Toys B.V.
Tolburgstraat 22
4811 WN,Breda

 

KVK-nummer: 77380118
BTW-nummer: NL860989835B01
info@backtothetoys.com

 
Wil je contact met ons opnemen?

Neem dan contact op via info@backtothetoys.com

 

 

Openingstijden:
 

Maandag 

12:00 - 18:00

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 18:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

12:00 - 17:00


Winkelbezoek. 

 

Vanaf 28 augustus 2021 is het mogelijk om onze allereerste fysieke winkel in Breda te bezoeken! Met een Funko Pop wall van meer dan 25 meter is onze winkel de grootste van Nederland! We hebben alle voorradige Funko Pops in de winkel uitgestald, maar mocht je een nog niet verkrijgbare Funko Pop willen pre-orderen, dan helpen we je daar natuurlijk ook graag mee. Zodra deze binnen is kun je deze ophalen in onze winkel, of we verzenden hem naar je huisadres!

 

 

Bestellen in de winkel.

 

We hebben een geweldige webshop, maar natuurlijk staan we ook voor je klaar in onze winkel. Wil jij een Funko Pop bestellen die wij (nog) niet op voorraad hebben? Dan kun je dit product online pre-orderen. Je kunt ervoor kiezen om deze op te laten sturen, of in de winkel af te halen zodra deze binnen is. De levertijden van deze Funko Pops verschillen per product. Wij kunnen vooraf een indicatie geven, maar het kan altijd iets eerder of later worden. We houden je op de hoogte van de status van je pre-order via onze website. Bij elk product staat een ETA (estimated time of arrival), deze wijzigen wij zodra er informatie bekend is over de levertijd.

 

 

Ophalen in de winkel.

Het is mogelijk om via de webshop een product te bestellen en bij het afrekenen te kiezen voor ‘afhalen’. We houden je dan via e-mail op de hoogte over jouw bestelling. Heb jij een berichtje gekregen dat jouw bestelde product bij ons binnen is gekomen, en heb je gekozen voor het ophalen in onze winkel? Gefeliciteerd! Je hoeft bij Back To The Toys geen afspraak te maken om je nieuwe aanwinst op te komen halen, dit mag je doen wanneer het jou uit komt. We zijn 7 dagen per week geopend. Je krijgt een email zodra jouw bestelling voor je klaar ligt in onze winkel!

 

 
COVID-19 regels.

Je kan gewoon weer winkelen zoals je dat gewend bent, maar hierbij moet Back To The Toys zich (zoals iedere andere winkel) aan de regels van het RIVM houden. Voor jouw veiligheid én die van onze winkelmedewerkers zijn de regels als volgt:

 

- Volg de instructies van ons winkelpersoneel op.
- Ziek, verkouden of koorts? Blijf dan thuis en bestel je favoriete producten in onze webshop.

 

Onze winkelmedewerkers zijn zorgvuldig en wassen/ontsmetten regelmatig hun handen. We hebben desinfecterende handgel op onze balie staan die je kunt gebruiken. 

 

Helaas ondervinden wij momenteel wat langere levertijden vanwege COVID-19. Lees hierover meer op onze COVID-19 pagina.