Toggle Nav

Veelgestelde vragen


De meestgestelde vragen over:


➳  Verzending en bezorging
➳  Ruilen en retourneren
➳  Bestellen en betalen
➳  Winkelbezoek

 

Voor alle bovenstaande pagina's hebben we de uitgebreide informatie op de desbetreffende pagina staan. Klik hiervoor op de titel(s) hierboven!


10 meest gestelde vragen


Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Yes! Op 28 augustus 2021 hebben wij onze allereerste fysieke winkel aan de Tolbrugstraat 22 in Breda geopend! Met een Funko Pop wall van meer dan 25 meter is onze winkel de grootste van Nederland! We hebben alle voorradige Funko Pops in de winkel uitgestald, maar mocht je een nog niet verkrijgbare Funko Pop willen pre-orderen, dan helpen we je daar natuurlijk ook graag mee. Zodra deze binnen is kun je deze ophalen in onze winkel, of we verzenden hem naar je huisadres!

 

 

Hoe duur zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,99 per pakket, en naar België €7,99 per pakket. Bestel je boven de €60,00 (in Nederland) of €75,00 (in België)? Dan zijn je verzendkosten gratis!

 

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt bij Back To The Toys betalen met iDEAL, PayPal, Bancontact, Klarna Achteraf Betalen, Contant (in de winkel), en met Creditcard.

 

 

Hoe lang is de levertijd van mijn bestelling?

Dit verschilt per product. In onze webshop staat per product beschreven wat de levertijd bedraagt. Let ook op: als er een pre-order in je bestelling zit, dan wordt je hele bestelling pas verstuurd zodra deze pre-order binnen is!

 

 

Moet ik een pre-order direct betalen?

Ja. Wanneer je een pre-order plaatst, moet het volledige bedrag vooraf betaald worden. 

 

 

Hoe lang duurt het leveren van een pre-order?

Dit verschilt per product, hier kunnen wij helaas geen vaste tijd aan hangen. Dit komt omdat Back To The Toys met verschillende leveranciers werkt, en soms zelfs exclusieve producten uit het buitenland ontvangt. Per product (op de pagina van dit product) geven wij aan wanneer we verwachten dat we de levering kunnen realiseren. Voor meer informatie hierover kun je de Bestellen & Betalen pagina bezoeken!

 

 

Kan ik mijn product(en) retourneren?

Heb jij online je product besteld en wil je deze retour sturen? Geen probleem! Je kan je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren. Je krijgt dan het volledige bedrag terug, inclusief de verzendkosten, indien je je bestelling wel compleet retourneert. Let op: dit zijn de verzendkosten die jij bij je huidige bestelling hebt betaald, de retourkosten dien je zelf te betalen. We nemen alleen producten retour indien deze in de originele staat geretourneerd worden. Wil jij je product(en) retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice, gebruik hiervoor ons contactformulier op de website.

 

 

Kan ik een online besteld product in de winkel terugbrengen?

Ja, echter zit dit wat ingewikkeld. Wij hebben namelijk niet de mogelijkheid om de retour te verwerken binnen onze fysieke winkel, en moeten jouw product meenemen naar het Back To The Toys magazijn waar hij verwerkt wordt. Je mag hem dus zeker achter laten in de winkel, wij zorgen dan dat jij binnen 14 dagen je geld teruggestort krijgt!

 

 

Is het mogelijk om het product om te ruilen voor een ander product?

Ja, dit kan! Als jij een andere Funko Pop (of een ander product) gezien hebt, kunnen we dit in de winkel voor je omruilen. Is het nieuwe product goedkoper, dan krijg jij gewoon het overige bedrag terug. Kost je nieuwe product meer, dan betaal je logischerwijs het resterende bedrag gewoon aan de kassa.

 

 

Hoe is Funko ontstaan?


Funko is in 1998 opgericht door de bedenker Mike Becker, wie een lijn had van nostalgische bobbleheads genaamd Wacky Wobblers. De eerste bobblehead die in de winkels verkocht werd was het fastfood restaurant icoon; Big Boy. Vier jaar later, in 2002, kwam de bekende Freddy Funko op de markt. In 2005 besloot Mike Becker uiteindelijk het bedrijf Funko te verkopen aan vriend en verzamelaar Brian Mariotti.

 

 

Wat is Back To The Toys?


Back To The Toys is een Nederlands bedrijf dat is begonnen in 2017 met een hobbymatige webshop, en nu is uitgegroeid tot Nederlands grootste (web)shop in Funko Pops en meer! En als je denkt dat we zijn uitgegroeid, dan heb je het mis! Er staan vele gave veranderingen te gebeuren.

 

Onze garantievoorwaarden


Back To The Toys hanteert de normale garantievoorwaarden die van toepassing zijn op je gekochte product(en). Wij streven ernaar om je bestelling in topconditie naar je te verzenden, verpakt in een stevige doos gevuld met luchtzakken. Mocht het toch voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is geraakt tijdens het transport, dan kun je aanspraak maken op je garantie. Zodra het gebrek of de beschadiging binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos en snel een oplossing aan je bieden! De wettelijke garantie valt alleen onder de 14 dagen retour mogelijkheid.