Toggle Nav

🔶 Action Figures

Als jij op zoek bent naar gave Action Figures ben je bij Back To The Toys aan het juiste adres! Wij weten als geen ander dat Action Figures niet alleen maar voor kinderen zijn. Sterker nog, ze zijn een geweldig collectors item! Zet ze in de kast of speel er af en toe een keer mee. Ons maakt het niets uit!

Filteren
Asc
7-14 dagen
€ 62,99
7-14 dagen
€ 18,99
7-14 dagen
€ 18,99
7-14 dagen
€ 37,99
7-14 dagen
€ 37,99
7-14 dagen
€ 39,99
7-14 dagen
€ 60,99
7-14 dagen
€ 37,99
7-14 dagen
€ 41,99
7-14 dagen
€ 41,99
7-14 dagen
€ 41,99
7-14 dagen
€ 39,99
7-14 dagen
€ 37,99
7-14 dagen
€ 34,99
7-14 dagen
€ 37,99
7-14 dagen
€ 37,99
7-14 dagen
€ 34,99
7-14 dagen
€ 64,99
7-14 dagen
€ 64,99
7-14 dagen
€ 37,99
7-14 dagen
€ 37,99
7-14 dagen
€ 18,99
7-14 dagen
€ 115,99
Asc
Het grootste assortiment Action Figures!

Bij Back To The Toys vind je het grootste assortiment action figures van al je favoriete film en serie characters. Of je ze nou wilt hebben om mee te spelen, of toch om te verzamelen, deze figures zijn geweldig en wil jij zeker toevoegen aan je collectie! Met merken als Hasbro of NECA is ons assortiment altijd vernieuwend!

Action Figure Back To The Future
Een enorm groot assortiment Action Figures.

Back To The Toys wil alleen de beste kwaliteit garanderen, en verkoopt daarom alleen de beste merken action figures. Denk aan Hasbro of NECA, maar ook McFarlane Toys en natuurlijk Good Smile Company! Het assortiment is enorm: of je nou een figure wilt om mee te spelen of om te verzamelen, er zit zeker iets voor je tussen!

De voorloper van de action figure was de speelgoedsoldaat, die al eeuwen teruggaat in de geschiedenis. Deze figuurtjes zijn gevonden in oude Egyptische graven en zijn in vele culturen en tijdperken verschenen. Tinnen soldaatjes werden al in de jaren 1730 in Duitsland geproduceerd door het metaal tussen twee stukken leisteen te vormen. De speelgoedsoldaatjes zijn dankzij de geschiedenis en de uiteindelijke massaproductie methoden een natuurlijke thuisbasis geworden voor actiefiguren met een militair thema. Daar ontstonden uiteindelijk de action figures uit zoals wij ze nu kennen!

Hasbro.
De term 'actiefiguur' werd voor het eerst bedacht door Hasbro, het multinationale bedrijf voor bordspellen, speelgoed en mediabronnen. Hasbro was van plan om onderscheid te maken tussen "jongens" speelgoed figuren en "meisjes" poppen tijdens het adverteren. De poppetjes zijn veelal van plastic gemaakt en gebaseerd op personages uit films, series, strips, boeken, het leger, videogames of historische figuren. De originele markt voor deze figures bestond uit jongens óf volwassen verzamelaars. Toen makers van de action figures erachter kwamen dat de figures ook als collectors item werden verzameld, is er onderscheid gemaakt tussen action figures die gebruikt worden als speelgoed voor jongens, of action figures die verzameld worden door volwassenen met gedefinieerde details.

NECA.
Naast Hasbro is ook NECA een grote speler op de action figures (en replica’s) markt! Sinds de start van de speelgoedafdeling in 2002, werd NECA synoniem met het horrorgenre, waarbij enkele van de meest gewilde verzamelobjecten werden uitgebracht voor slasher-iconen zoals Michael Myers, Jason Voorhees en Freddy Krueger, maar ook werd er gedacht aan niche-personages zoals Sam van Trick’r’Treat. In de jaren daarna is NECA ook een belangrijke fabrikant van verzamelobjecten geworden voor de Alien & Predator-franchises, en meer recentelijk voor de Teenage Mutant Ninja Turtles! Door samen te werken met de meest getalenteerde artiesten met een passie voor film, tv, muziek en videogames, streeft NECA ernaar om zeer gedetailleerde en innovatieve verzamelobjecten te leveren tegen een betaalbare prijs.

Good Smile Company/Nendoroid.
Good Smile Company, ook wel bekend als GSC of Good Smile, is een Japanse fabrikant van schaalfiguren, zoals de Nendoroid en figma productlijnen. De producten van Good Smile Company zijn meestal gebaseerd op anime, manga of games die populair zijn in Japan, China en de VS. De Nendoroid serie is een van de populairste lijnen van Good Smile Company. De plastic figuurtjes zijn ontworpen met een groot hoofd en een kleiner lichaam om ze een schattig uiterlijk te geven; ze komen bijna overeen met Funko Pops! De gezichten en andere lichaamsdelen zijn uitwisselbaar, waardoor ze verschillende gezichtsuitdrukkingen of houdingen kunnen aannemen. De Nendoroid producten zijn van origine 10 cm hoog, maar er zijn ook kleinere figuurtjes (Nendoroid Petite Figures), display tools, knuffels en playsets.

McFarlane Toys.
McFarlane Toys is opgericht door Todd McFarlane. In 1994 werkte Todd McFarlane samen met Mattel om actiefiguren te produceren op basis van zijn stripfiguren. Toen de twee niet konden beslissen hoe ze het speelgoed naar McFarlane's tevredenheid moesten maken, claimde hij de speelgoedrechten op zijn personages terug en begon zijn eigen speelgoedbedrijf. Met een uitgebreid scala aan collecties van bijvoorbeeld anime-, horror-, muziek-, sport- of televisiefiguren is McFarlane Toys niet meer weg te denken bij Back To The Toys!