Toggle Nav

Baby Yoda / The Child

Wie kent hem niet? Het schattige, groene ruimtewezentje wat de harten van iedereen op planeet aarde én Dagobah wist te veroveren! Baby Yoda is niet meer uit de filmwereld weg te slaan. Mediterend, kikker-etend, of met een inktvis op zijn gezicht, de Baby Yoda Pop is ruimschoots op voorraad!

Filteren
Asc
Pre order
20%
Speciale prijs € 47,60 Normale prijs € 59,50
Pre order
20%
Speciale prijs € 26,00 Normale prijs € 32,50
Pre order
20%
Speciale prijs € 26,00 Normale prijs € 32,50
Asc
Exclusieve Baby Yoda Pop collectie.

Wist je dat de echte naam van Baby Yoda eigenlijk Grogu is, en dat hij al 50 jaar oud is? Door de hitserie The Mandalorian is Baby Yoda uitgegroeid tot het populairste character van de hele Star Wars saga. Daarom mag de Baby Yoda Funko Pop niet uitblijven!

Funko Pop | Baby Yoda | The Child Force Wielding
Baby Yoda Funko Pop en Merch!

De Funko Pops van Baby Yoda zijn bijna niet aan te slepen, zo populair zijn ze! De eigenwijsheid van dit kleine wezentje komt perfect uit in zijn Funko Pops en andere figures. Van het meest populaire character in de filmindustrie hebben we een geweldige collectie merchandise!

Wat weten we nou eigenlijk van Baby Yoda? Hij houdt van kikkers: hebben we een Funko Pop van! Hij houdt van spelen met knoppen, vooral als dat niet mag: hebben we ook een Funko Pop van! En in combinatie met The Mandalorian? Natuurlijk hebben we daar óók Funko Pops van! En niet te vergeten de échte meest gewilde Hasbro’s Star Wars-collectie: The Child Animatronic Edition met geluiden en gemotoriseerde sequenties!

Als we het hebben over Baby Yoda (ook wel The Child genoemd), hebben we het waarschijnlijk over het meest populaire character van het jaar in de gehele filmindustrie. Hierbij hoort natuurlijk een enorme collectie aan merchandise. Als je niet genoeg hebt aan een ‘normale’ Funko Pop, of je vindt het gewoon lastig om een keuze maken, dan hebben we ook 2-packs voor je! Een dubbele dosis schattigheid geleverd aan je voordeur!

Bekijk naast de Funko Pops ook de rest van de gave Baby Yoda collectie! Denk hierbij bijvoorbeeld aan t-shirts en tassen die je kan vinden op onze Fashion & Accessoires pagina. Toffe drinkflessen, mokken, onderzetters of zelfs sleutelhangers vind je op onze Home & Gifts pagina. Leuk voor jezelf óf om als cadeau te geven! Welk item voeg jij als eerste toe aan je collectie?