Toggle Nav

Funko Pops bij tv programma Pawn Stars

Funko Pops bij tv programma Pawn Stars

"Best I can do is 5 bucks." Iedereen kent Pawn Stars wel. Pawn Stars is een Amerikaanse realityserie van de televisiezender History en wordt eindeloos herhaald op de Nederlandse tv. In Pawn Stars zien we "Pawn shop" Gold and Silver Pawn Shop in Las Vegas en wordt gerund door Rick Harrison en zijn familie. We zien onder andere Ricks zoon Corey en zijn vriend Chumlee. Ook Ricks vader Richard, die bekend stond als ‘The Old Man’ had een rol in de show, maar Richard is helaas in 2018 overleden.

 

In de serie is te zien hoe klanten een verscheidenheid aan spullen proberen te verkopen of te verpanden, waaronder ook Funko Pops! Helaas wordt de plank nog wel eens mis geslagen bij Pawn Stars, en dit is zeker het geval bij deze twee afleveringen van Pawn Stars. Check de videos!

 

Pawn Stars: Freddy Funko Figures Teach Rick a Lesson (Season 16) 

 

 

Dit zijn de Funko Pops die je in deze Pawn Stars aflevering worden aangeboden;

- Skeletor (Disco) Black Hood - SDCC 2013 Exclusive. Waarde op dit moment: 1360 dollar.

- Freddy Funko The Joker SDCC 2013 Exclusive. Waarde op dit moment: 3340 dollar. 

- Freddy Funko Batman (Blue Suit) SDCC 2013 Exclusive 2013. Waarde op dit moment: 2960 dollar.

 

Bij elkaar zo'n 7660 dollar! De zogenaamde Funko expert denkt dat de verkoper zo'n 2800 dollar kan krijgen voor de set. Rick eerste bod is maar 1500 dollar. De video is uit 2019, het kan zijn dat de waarde van deze Funko Pops toen wat lager lag.

 

Gelukkig kan je via Poppriceguide.com zien wat de waarde ongeveer was van een Funko Pop rond die periode. In 2019 was de Skeletor ongeveer 1000 dollar waard, Freddy Funko The Joker 1740 dollar en de Freddy Funko Batman ongeveer 1000 dollar, totaal zo'n 3740 dollar. Gelukkig gaat de verkoper niet in op het bod van Rick. Laten we hopen dat de verkoper deze geweldige grail Funko Pops alsnog een lange tijd heeft bewaard. Ze zijn immers enorm gestegen in waarde!

 

Pawn Stars: Stan Lee Funko Pop Goes for HOW MUCH?! (Season 19)

 

 

Bij deze Pawn Stars episode uit december 2021 gaat het echter helemaal mis. Steve Johnston van Rogue Toys wordt gevraagd om de geweldige Stan Lee (Superhero) (Red Metallic) LA Comic Con 2017 Exclusive met handtekening te beoordelen. De huidige waarde van deze grail Funko Pop is op dit moment 7570 dollar, tijdens de video uit december 2021 lag de waarde ook op 7570 dollar. De verkoper vraagt er zo'n 12.000 dollar voor, dat is wel ietjes teveel vanwege de daadwerkelijke waarde van de Funko Pop.

 

Steve Johnston heeft echter waarschijnlijk nog nooit een Funko Pop gezien. Zijn oordeel over de Stan Lee Funko Pop luidt dat de Funko Pop fake is vanwege de imperfecties van de Funko Pop, terwijl dit juist een teken is van authenticiteit. Steve Johnston de "toy expert" slaat hier de plank dus volledig mis. De Funko Pop is 100% echt, we hopen dat de verkoper nog elders een second opinion heeft gevraagd en niet de Funko Pop heeft weggegooid. Dat zou balen zijn!

 

Wil jij ook graag een grail Funko Pop verkopen? Of wil je gewoon het liefst heel je Funko Pop collectie verkopen? Dat kan bij Back to the Toys! Check hier alle informatie.

 

Wat vind jij van beide Funko episodes uit Pawn Stars? Laat het ons weten in de comments!

Opmerkingen
Leave your comment