Toggle Nav

De 5 duurste en zeldzaamste San Diego Comic Con Funko Pops!

De 5 duurste en zeldzaamste San Diego Comic Con Funko Pops!

De San Diego Comic Con start weer deze maand! De SDCC wordt al sinds 1970 elk jaar georganiseerd in San Diego, Amerika. In 1970 begon de Comic Con als de Golden State Comic Book Convention. De Comic Con heeft geen vaste datum, maar vind doorgaans plaats tijdens de zomermaanden (meestal Juli) en vind meestal plaats van donderdag tot en met zondag. Sinds 1991 is de San Diego Convention Center in Amerika de vaste locatie voor de Comic Con. Jaarlijks komen er meer dan 130.000 bezoekers naar de San Diego Comic Con!

 

In de begin dagen was de SDCC alleen gericht op stripboeken, maar tegenwoordig zien we veel meer media zoals, tv series, films, games, trading cards, speelgoed, anime en manga. Vaak vinden er previews plaats van de grootste aankomende films en worden er interviews gegevens met bekende acteurs, regisseurs en schrijvers. Ook Funko staat er elk jaar met hun SDCC booth en je vind daar vaak de limited verkrijgbare San Diego Comic Con Funko Pops. Funko doet dit al wat jaartjes en daardoor zijn er een aantal Funko Pops die enorm veel waard zijn geworden in de afgelopen jaren. Dit is de top 5 van de meest duurste en zeldzaamste San Diego Comic Con Funko Pops!

 

NUMMER 5

De lijst start met de Freddy Funko as Venom Funko Pop! Deze San Diego Comic Con Funko Fundays 2019 Exclusive heeft momenteel een waarde van 8000 dollar! Wat een bedrag! Zoals de sticker op het doosje vermeld zijn er maar 24 stuks gemaakt van deze SDCC grail!

 

 

NUMMER 4

Op nummer 4 staat de Freddy Funko Jaime Lannister (Bloody) Funko Pop! Er zijn maar 12 stuks in 2013 van gemaakt, dus dit is echt een mega grail als je deze in je collectie hebt! Momenteel is de Freddy Funko Jaime Lannister (Bloody) Funko Pop maarliefst 9980 dollar waard. Wow!

 

 

NUMMER 3

Freddy Funko Count Chocula (Glow in the Dark) Funko Pop start de top 3! Van deze Comic Con grail zijn er maar 12 stuks van gemaakt en was alleen verkrijgbaar tijdens de San Diego Comic Con in 2011. Huidige waarde is 10.000 dollar! Hier kan je alleen maar van dromen toch?

 

NUMMER 2

Op nummer 2 staat de Freddy Funko Batman (Black Suit)! Van deze Freddy zijn er maar 12 stuks gemaakt en was exclusief verkrijgbaar op de San Diego Comic Con in 2013. Freddy is nu zo'n 12.390 dollar waard! Dat is op dit moment (omdat de euro en dollar bijna gelijk staan) zo'n 12.283 euro! Wow! Daar kan je heel wat common Funko Pops van kopen ;)

 

 

 

NUMMER 1

Nummer 1 stijgt ruim boven alle andere San Diego Comic Con Funko Pops uit in deze top 5. De Willy Wonka & Oompa Loompa (Gold) Golden Ticket - 2 Pack is op dit moment 71.670 dollar waard! Eenenzeventigduizend zeshonderdzeventig euro! In mei 2022 is er een record bedrag betaald voor deze grail. 100.000 dollar! Een record bedrag in Funko historie. Alles over deze record aankoop (inclusief video) lees je hier in onze blog.

 

 

Check hier al onze Comic Con Funko Pops!

(bekijk op de product pagina de verwachte levertijd)

Opmerkingen
Leave your comment