Toggle Nav

Pokémon knuffels

Niet alle Pokémon zijn zacht en knuffelbaar, maar daar heeft Back To The Toys dé oplossing voor: Pokémon knuffels! Bij ons koop je gemakkelijk jouw favoriete Pokémon in een knuffelbare variant, van Pikachu knuffels tot Eevee of Snorlax knuffels! Bekijk nu ons aanbod!

Filteren
Asc
Asc
De liefste Pokémon knuffels kopen!

Knuffelen met Charmander zonder brandwonden op te lopen, of knuffelen met Squirtle zonder een vloedgolf aan water over je heen te krijgen? Wij begrijpen dat je het risico niet wil lopen, daarom hebben wij de liefste Pokémon knuffels voor jou!

Pokémon Pluche Knuffels
Pikachu of Eevee knuffel?

Wist je dat zelfs de engst uitziende Pokémon een heel lief innerlijk hebben? Ze zijn allemaal hartstikke knuffelbaar! Of je nou een voorkeur hebt voor de water, vuur, aarde of toch psychic Pokémon, voor iedereen zit er wel iets leuks tussen ons assortiment!

De populaire Pikachu knuffel is bij ons op voorraad! Met zijn lieve rode wangetjes en zijn schattige zwarte kraaloogjes is Pikachu een van de liefste Pok√©mon, en natuurlijk niet weg te denken uit je Pok√©dex! Maak jezelf blij met deze heerlijk zachte pluche knuffel, of verras er iemand mee. Wij weten zeker dat Pikachu iedereen blij kan maken! Shop hem nu in onze webshop! Pokemon Squirtle Knuffel is ook razend populair, surf snel naar de shop en bemachtig deze schildpad Pokemon. 

Naast Pikachu hebben wij ook de Eevee knuffel, Snorlax knuffel, Charmander knuffel of Squirtle knuffel. Staan ze niet op de webshop? Niet getreurd, onze collectie blijft zich altijd uitbreiden! Neem gerust contact op als je vragen hebt over onze voorraden of leveringen! Van de standaard 8 inch tot de grote 16 inch knuffels, je vindt ze allemaal in onze webshop.

Wist je dat Back To The Toys ook andere Pokémon merchandise verkoopt? Wij hebben de grootste collectie Pokémon Funko Pops, en verkopen ook gave replica’s van bijvoorbeeld de Poké Ball! Deze staan hartstikke gaaf in je kamer of op het bureau in je kantoor! Laat zien wie jouw #1 Pokémon is en neem deze overal mee naar toe! Veel plezier met je nieuwe aanwinsten!