Toggle Nav

Encanto

Donderwolken bij het uitspreken van zijn naam, een twee meter hoog gestalte, ratten op zijn rug en een grijns op zijn gezicht. Wij praten wél over Bruno! Sterker nog, wij praten het liefst de hele dag over de hele cast van Encanto, want hoe tof is deze Disney film?! Ervaar zelf de magie van de Madrigals met de Encanto Funko Pop!

Filteren
Asc
Pre order
20%
Speciale prijs € 17,59 Normale prijs € 21,99
Asc
Magische Encanto Funko Pops shop je hier!

De perfecte Isabela, de sterke Luisa of de stoere Antonio, allemaal maken ze deel uit van onze Encanto Funko Pop collectie. Natuurlijk is ook Maribel deel van deze fantastische collectie, want zonder haar enorme doorzettingsvermogen zou deze magische familie niet compleet zijn! Creëer jouw eigen Casa Madrigal!

Bruno Funko Pop.
Bruno Funko Pop.

Welcome to the family Madrigal! We hoeven je inmiddels niet meer uit te leggen hoe gedetailleerd de Funko Pops zijn gemaakt. Bruno staat zelfs uitgebeeld met een van zijn ratten in zijn hand! Hoe kunnen we nou niét over Bruno praten? Goed, de bruiloft van Pepa en Felíx liep in het water, en de Encanto barste uit zijn voegen, maar al met al waren de visioenen van deze Madrigal met de beste bedoelingen!


Ook de Maribel Funko Pop staat al dansend uitgebeeld met een mooie goudgele vlinder in haar hand. We weten allemaal dat deze vlinder centraal stond in het visioen van Bruno over de scheuren in La Casa Madrigal. Ook de prachtige rok van Maribel is perfect uitgebeeld in haar Funko Pop. Wist je dat alle krachten van haar familieleden in symbolen op haar rok terug te vinden zijn?! Bloemen, dieren, muzieknootjes en zelfs de arepa’s van Julieta! Kun jij ze allemaal spotten als de Maribel Funko Pop bij jou op de mat valt!?

De sterke Luisa Funko Pop heeft daadwerkelijk haar spierballen, haar schoonheid en kracht komen daarom perfect naar voren. En de Isabela Funko Pop is bedolven in bloemen, net als in de film! Wist je dat de jurk van Isabela geinspireerd is door Colombia’s nationale bloem? Kun jij raden welke dit is? De paarse schoonheid van deze bloem komt vaak terug in Encanto!

 

Buiten de fantastische Funko Pops van Encanto vind je bij Back To The Toys nog honderden andere Disney Funko Pops! Heb je al gekeken op de pagina voor onze Frozen Funko Pops? Of koop jij liever andere toffe collectibles en memorabilia? Hou de pagina goed in de gaten, wie weet wordt de Encanto collectie nog wel uitgebreid! Veel plezier met shoppen bij Back To The Toys!