In deze week zien we voornamelijk veel nieuwe Pop Soda Figuren en een enorm aantal Ad Icons (reclamefiguren) voorbij komen! Nieuwsgierig welke nieuwe items je deze week kunt verzamelen? Kijk dan snel verder!

Back to the Future

Het oorspronkelijke idee voor het huisdier van Doc Brown was een chimpansee. In de film gebruikten ze uiteindelijk een hond. In het deel waar Brown de puppy in de DeLorean legt om tijdreizen te testen, werden de scènes op afstand opgenomen met een persoon in een kostuum. De echte hond werd alleen gebruikt voor close upscènes. Voeg je favoriete uitvinder en zijn huisdier toe aan je collectie! ?

Black Sabbath

Het was op vrijdag de 13de. Een plaat met een rare omslag, waarop een soort heks te zien was. De naam van het album was dezelfde als die van de band en het openingsnummer: Black Sabbath. Dezelfde titel als een horrorfilm uit 1936, geregisseerd door Mario Brava. Black Sabbath veranderde de geschiedenis van muziek. Om het 50 jarig bestaan te vieren, heeft Funko een leuke Pop Album uitgebracht. ?

Starship Troopers

Eerder bracht Funko al exclusieve Comic Con Funko Pops uit van Starship Troopers. Dit keer krijgen we een reeks Funko Pops, die voor iedereen beschikbaar zal zijn. Starship Troopers is een science fiction film uit de jaren 90 met buitenaardse insecten, de missie van de Troopers is om de mensheid te redden van de ondergang. ?

Cheetos

Je ziet hem steeds vaker voorbij komen, de bekende Chester Cheetah van de Flamin Hot Cheetos. Heb jij deze chips al eens geprobeerd? ? Funko brengt een geweldige Glow in the Dark Funk Pop uit voor de fans!

Ad Icons

Funko brengt een enorme reeks Funko Pops uit van reclame mascottes! Sommigen zullen misschien niet zo bekend zijn in Nederland, maar ze zijn echt geweldig! Ga jij ze verzamelen? ?

WandaVision

WandaVision is de aanstaande tv-serie spin-off van het Marvel Cinematic Universe en zal plaatsvinden na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame uit 2019, de laatste film van de saga. Het eerste seizoen gaat ergens in december van dit jaar in première. ? Ben jij een echte Marvel fan? Dan mag je deze aankomende Funko Pops niet missen! Mocht je nog niet overtuigd zijn, of de trailer nog niet gezien hebben? Bekijk hem dan eerst hier! ?

Pop Soda

De Soda Vinyl figuren van Funko worden steeds populairder! Er worden er steeds meer uitgebracht, ook deze week weer een enorm aantal! ?

Pins

We hebben een superleuke Pin voor je! Funko brengt een geweldige Pin uit van The Child! FiGPiN brengt ook een aantal nieuwe pins uit van de andere schattige groene personages, namelijk de Aliens van Toy Story! ?

An Afternoon with Eevee & Friends

Het is zover! Alle figuren van Eevee & Friends zijn bekend gemaakt! De laatste die de collectie afsluit is Umbreon! Verzamel jij deze schattige figuren? ?

Dit was het Overzicht van Oktober 2020 Week 2! Welke is jouw favoriet?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!