Gelukkig Nieuwjaar Allemaal! We hebben in de laatste blog van 2020 weer een aantal fantastische Funko Pops voor je klaar staan. Bekijk het overzicht hier!

Marvel Luchadores Edition

Mexicaans worstelen is de versie van professioneel worstelen die in Mexico wordt beoefend. Het staat bekend om hoogvliegende manoeuvres en gevaarlijke sprongen uit de ring. Een mix van sport en theater. Funko’s Marvel Lucha Libre lijn bevat de essentie van Mexicaans worstelen samen met enkele van onze favoriete Marvel Comics helden en schurken. Voeg jij ze toe aan je collectie? ?

Marvel Zombies

Onze laatste Marvel release van 2020! Funko’s angstaanjagende nieuwe reeks Marvel Zombies Pops! Ontwikkeld in een alternatieve versie van het Marvel universum waar bijna alle superhelden en superschurken zombies zijn geworden. Ze zijn erg gewild! ?

DC Comics Imperial Palace

Een paar jaar geleden op Toy Fair 2019, kondigde Pop Life Global, samen met de Beijing Imperial Court Cultural Development Company, hun langverwachte samenwerking aan met de DC Comics uitgevers. Dankzij films als Wonder Woman en Aquaman zijn de helden van DC erg populair geworden onder Chinese fans. De resulterende samenwerking heeft Funko Pops opgeleverd ter ere van oude Chinese krijgers en soldatenpantser, geïnspireerd op de collecties van het Imperial Palace Archives Museum. Het keizerlijk paleis, Gebouwd in 1420, is het hart van China. Deze Funko Pops zijn echt prachtig! ?

The Queen’s Gambit

De geweldige show van Netflix, namelijk Queens Gambit, krijgt nu een serie Funko Pops. Drie verschillende varianten van Beth Harmon! De Netflix serie ging in première op 23 oktober en vertelt het verhaal van een jonge Amerikaanse vrouw in de jaren zestig die een internationaal schaakwonder werd. Queen’s Gambit werd in de eerste 28 dagen door 62 miljoen thuiskijkers gezien, waarmee het tot nu toe de grootste miniserie van Netflix is. Of je nu van schaken houdt of niet, als je een goede serie waardeert, zal Queen’s Gambit je niet teleurstellen! ?

Masters of The Universe

Funko brengt een aantal toffe flocked Funko Pops uit van Masters of The Universe! Grizzlor, lid van de Evil Horde en Skeletor op Panthor zullen verschijnen als Flocked variant. Ook word er nog een hele mooie Skeletor Art Series Funko Pop uitgebracht als Funko-Shop exclusive! Ga jij deze scoren? ?

FiGPiN

We eindigen deze week met een aantal nieuwe FiGPiNs!

Dit was het Overzicht van December 2020 Week 4! We zien jullie graag terug in 2021!

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!