Toggle Nav

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Check al onze Funko Pops!

Doctor Strange is terug! De nieuwste dimensie van de film “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” zal verhaallijnen bevatten met co-sterren Scarlet Witch en Wong. De 28e film van de Marvel Cinematic Universe zal dus niet teleurstellen. Ben jij klaar voor de realiteit-veranderende gebeurtenissen? Wij wel, én we hebben een toffe collectie producten voor je klaar staan!

 

Het plot van Dr. Strange – in the Multiverse of Madness is opgezet door de gebeurtenissen van Spider-Man: No Way Home, Loki en WandaVision. De trailer bracht fans onmiddellijk in talloze theorieën, verwachtingen en verrassingen. De trailer onthulde Sinister Strange die verscheen in What If...?, een schijnbaar gemene versie van de Scarlet Witch en wat lijkt op Monica Rambeau's Photon of Maria Rambeau's Captain Marvel-variant.

 

Ben jij ook zo benieuwd naar de film? Je bekijkt de trailer hieronder. Nog leuker: je kan de hele collectie Doctor Strange Funko Pops in onze webshop vinden! 

Winnen: twee bioscoop tickets!

Betreed een nieuwe dimensie van Strange, met de nieuwste Marvel Cinematic Universe film “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”! Ben jij klaar voor de 28e film in de MCU? Dan hebben wij goed nieuws! Back to the Toys verloot namelijk twee bioscooptickets voor de film! Wat moet je doen? Eigenlijk niet zo veel! Als jij vóór 1 mei een Funko Pop van Doctor Strange (of andere character uit de film) koopt maak je automatisch kans op de twee bioscooptickets voor het ‘time splitting’ avontuur door het Marvel Cinematic Universe! Eerdere pre-orders doen ook automatisch mee! De tickets worden verloot op 2 mei via onze social media accounts, dus volg ons op Facebook en Instagram en hou deze pagina's goed in de gaten! Veel succes!

Houd de Back to the Toys Facebook en Instagram in de gaten voor het verloten van de bioscoop tickets!

 

Een nieuwe dimensie.

Betreed een nieuwe dimensie van Strange, met de nieuwste Marvel Cinematic Universe film “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”! Deze 28e film in de Marvel Cinematic Universe is gegarandeerd om een enorme hit te worden en komt uit op 6 mei 2022. In deze film spreekt Dr. Stephen Strange een verboden spreuk uit die de deur opent naar het multiversum, inclusief alternatieve versies van hemzelf. De alternatieve versies zijn een te grote bedreiging voor de mensheid en voor de gecombineerde krachten van Strange, Wong en Wanda Maximoff. De eerste teaser van de film debuteerde als een scène na de aftiteling voor "Spider-Man: No Way Home", en vermeldde aan het einde: "Doctor Strange Will Return".

 

 

Nieuwe collectie Funko Pops!

Doctor Strange baant zich een weg terug naar het grote scherm met een ‘time splitting’ avontuur door het Marvel cinematic Multiverse. Ben jij net zo enthousiast als wij over de terugkeer van Doctor Strange?! Er waren al enorm toffe Funko Pops beschikbaar van de eerste film, maar wij verwachten een hele nieuwe collectie passend bij de release van de tweede film! Kan je niet wachten, of ben je benieuwd naar de gehele collectie producten in onze winkel? Bekijk dan ook de andere Marvel Funko Pops. Zo kun jij met je collectie weer het rare in, nou ja, Strange plaatsen!

Multiverse of Madness Merchandise

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” wordt door één van zijn acteurs al de engste Marvel-film genoemd, eveneens als de gekste, wat niet verwonderlijk is na hoe enkele recente verhaallijnen zich in de MCU hebben afgespeeld. Het is dan ook niet gek dat deze filmreeks een grote collectie aan gave merchandise met zich meebrengt! Naast onze Doctor Strange Funko Pops hebben wij bijvoorbeeld ook enorm gave Beelden & Replica’s van de film voor de échte fans! Neem bijvoorbeeld het Hot Toys Doctor Strange Action Figure, deze is niet van echt te onderscheiden! Je multiversum-avontuur begint met het nieuwe Doctor Strange actiefiguur, of natuurlijk, met zijn Funko Pops!

 

 

Scarlet Witch, Loki en Spider-Man

De opkomende nieuwe bioscoop-hit verbindt verschillende lijnen tussen films en Disney+ series, waaronder de opkomst van Scarlet Witch in WandaVision, de versplintering van de heilige tijdlijn in Loki, en het ongeluk dat Peter en Strange ontketende in Spider-Man: No Way Home. Dit betekent dat Wanda (Elizabeth Olsen) zeker terugkeert! 

 

Ben jij benieuwd naar onze hele collectie Marvel Funko Pops? Bekijk ze hieronder!