Toggle Nav

Harry Potter Wands

Alohomora! We hebben allemaal op een moment in ons leven de spreuken van Harry Potter wel eens willen kunnen gebruiken. Deuren openen die we niet mogen openen, dingen laten zweven.. Goed, de toverkracht geven we je niet, maar wat vind je van een gave replica van een van de Harry Potter toverstaven!? Wij hebben ze voor je!

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
De tofste Harry Potter toverstaf collectie!

De wands van Harry Potter zijn mega populair, en als Harry Potter fan mogen deze niet in je collectie missen! De #1 replica wordt gemaakt van hars, en is volledig met de hand geschilderd tot in de kleinste details voor de échte beleving. Met de bijgeleverde protective sleeve kan je hem altijd veilig opbergen.

Wand Stand Hufflepuff Noble Collection
De toverstaf van Hermelien.

Wist je dat er een hele collectie aan toverstaven gemaakt is? Zo is er van bijna al je favoriete characters wel een Harry Potter staf te krijgen! Denk hierbij aan de toverstaf van Hermelien, maar ook aan de wand van Voldemort of de wand van Sirius Black.

Al onze wands van Harry Potter zijn onderdeel van The Noble Collection. Doordat deze gemaakt zijn van hars zijn de toverstokken van Harry Potter stevig genoeg om ook écht te gebruiken. Ze staan dus niet alleen maar tof in je kast! Ook worden de wands geleverd in een speciale Olivander-doos met karaktermerk, zo weet jij zeker dat je een echte replica te pakken hebt!

The Noble Collection heeft ook de toverstokken van je favoriete Fantastic Beasts characters gemaakt, zoals die van Thesus Scamander, Newt Scamander, Leta Lestrange of Queenie Goldstein! Bij Back To The Toys worden jouw producten altijd beschermd verpakt, zodat jij zeker weet dat je geen beschadigde verpakkingen of kapotte producten geleverd krijgt. Nu moet je alleen nog een keuze maken: welke wand heeft jouw voorkeur?!

Naast de Harry Potter wands hebben we ook andere Collectibles & Memorabilia van Harry Potter. Ook vind je andere merchandise op de Fashion & Accessoires en de Home & Gifts pagina’s! Denk hierbij aan het Quidditch World Cup ticket of het Hogwarts train ticket! Deze zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook als cadeau voor een Harry Potter fan! Vragen over een product? Neem gerust contact met ons op!