Toggle Nav

MICKEY FANTASIA 8CTION HEROES

Disney Classic Dynamic 8ction Heroes Action Figure 1/9 Mickey Fantasia

‘The Sorcerer’s Apprentice’, uitgebracht in 1940, is een magische film die een dromerige muzikale score op basis van de klassieke ‘L’Apprenti Sorcier’ perfect combineert met handgetekende animatie. Disney’s korte klassieker wordt nog steeds vereerd als een van de meest baanbrekende animatiefilms ooit in de filmgeschiedenis. Een wonderlijke ervaring die tot op de dag van vandaag nog steeds resoneert met jong en oud, die het verhaal volgt van Mickey Mouse zelf als een aspirant-goochelaar die streeft naar perfectie.

Beast Kingdom introduceert met trots de nieuwste ‘DAH-041 Disney Classic Mickey Fantasia’ en de ‘DAH-041DX Disney Classic Mickey Fantasia Deluxe Edition’, twee zeer gedetailleerde figuren gebaseerd op de geanimeerde goochelaar met een hart. Mickey is gekleed in het klassieke tovenaarsgewaad, dat gebruik maakt van echte stoffen. De 18 scharnierpunten gecombineerd met een aantal accessoires, waaronder repliceerbare handen, gezichten en ogen, evenals een helm, geven de set een complete kijk op het wonderbaarlijke personage.

Accessoires: twee (2) vervangbare gezichtssculpturen (blij, lachend), twee (2) verwisselbare ogen (voorkant, naar boven gericht), drie (3) paar vervangbare handen (vuist, open, wijzend), een magische hoed

Mickey Fantasia is ​​ongeveer 21 cm groot.

€ 87,50
  • Onze producten zijn extra goed ingepakt
  • Funko pops exclusives alleen voor Back To The Toys
  • Gratis verzenden boven de 60,- euro in NL

Productinformatie

Disney Classic Dynamic 8ction Heroes Action Figure 1/9 Mickey Fantasia

'The Sorcerer's Apprentice', uitgebracht in 1940, is een magische film die een dromerige muzikale score op basis van de klassieke 'L'Apprenti Sorcier' perfect combineert met handgetekende animatie. Disney's korte klassieker wordt nog steeds vereerd als een van de meest baanbrekende animatiefilms ooit in de filmgeschiedenis. Een wonderlijke ervaring die tot op de dag van vandaag nog steeds resoneert met jong en oud, die het verhaal volgt van Mickey Mouse zelf als een aspirant-goochelaar die streeft naar perfectie.

Beast Kingdom introduceert met trots de nieuwste 'DAH-041 Disney Classic Mickey Fantasia' en de 'DAH-041DX Disney Classic Mickey Fantasia Deluxe Edition', twee zeer gedetailleerde figuren gebaseerd op de geanimeerde goochelaar met een hart. Mickey is gekleed in het klassieke tovenaarsgewaad, dat gebruik maakt van echte stoffen. De 18 scharnierpunten gecombineerd met een aantal accessoires, waaronder repliceerbare handen, gezichten en ogen, evenals een helm, geven de set een complete kijk op het wonderbaarlijke personage.

Accessoires: twee (2) vervangbare gezichtssculpturen (blij, lachend), twee (2) verwisselbare ogen (voorkant, naar boven gericht), drie (3) paar vervangbare handen (vuist, open, wijzend), een magische hoed

Mickey Fantasia is ​​ongeveer 21 cm groot.

Specificaties

Tags : Beast Kingdom, Disney, Mickey Mouse
PreOrder : Nee

Let op:

Bestel je meerdere artikelen in 1 order, dan wordt je bestelling verstuurd zodra alle artikelen binnen zijn.
Bezoek ook onze winkel aan de Tolbrugstraat 22 in Breda!
Blijf op de hoogte van onze exclusives
Kijk ook eens op onze blog