Toggle Nav

Obi-Wan Kenobi

De nieuwe hitserie Obi-Wan Kenobi!

Ewan McGregor keert terug als iconische Jedi-meester Obi-Wan Kenobi in dé nieuwe "Star Wars"-serie op Disney+. Hello there! Op vrijdag 27 mei ontvangen we na een kleine vertraging maar liefst een twee afleveringen van deze nieuwe mini-serie, waarbij er in totaal 6 afleveringen in première gaan. Dit geeft ons minstens 4,5 uur aan nieuwe Star Wars content! Ben jij er klaar voor!?

 

Hieronder kan je alvast genieten van de trailer van deze toffe serie, voor de daadwerkelijke release moeten we nog éven geduld hebben!

Korting: 10% op de nieuwe collectie!

Om de nieuwe te gekke Obi-Wan Kenobi serie in te luiden geven wij op al deze (nieuwe) producten 10% korting! Welk product gaat als eerste jouw collectie aanvullen? Kies jij voor de dark side? Bij elke nieuwe release vind je de producten direct op deze pagina terug, of op onze algemene Obi-Wan Kenobi productpagina! Opbouwend naar- en gevolgd op de afleveringen van de serie zullen er elke week nieuwe producten bekend worden gemaakt. Hierover lees je meer aan het eind van deze pagina.

Houd de Back to the Toys Facebook en Instagram in de gaten voor de nieuwste product releases!

 

De Obi-Wan Kenobi storyline.

Over de verhaallijn is niet veel bekend gemaakt, we moeten dus nog maar afwachten wat er precies staat te gebeuren. Wat weten we wel? Het verhaal begint 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen van 'Star Wars: Revenge of the Sith', waar Kenobi zijn grootste nederlaag leed: de ondergang en corruptie van zijn beste vriend en Jedi-leerling, Anakin Skywalker, die de kwaadaardige Sith Lord Darth Vader werd. Obi-Wan Kenobi is een Jedi-meester die Order 66 overleefde en houdt zich nu schuil op planeet Tatooine. Hier waakt hij over een jonge Luke Skywalker, waarbij de Jedi verwikkeld wordt in een meeslepend avontuur. Er zit ongeveer 19 jaar tussen de gebeurtenissen van "Revenge of the Sith" en "Star Wars: A New Hope", de eerste film van de franchise. Daarom vindt de aankomende Disney+ serie plaats wanneer Obi-Wan nog (vermoedelijk) ondergedoken is op Tatooine en lang voordat Luke Skywalker over zijn lot leert.

 

Ewan McGregor terug als Obi-Wan.

Ewan McGregor neemt de rol van Obi-Wan Kenobi opnieuw op zich. Naast Ewan McGregor keert ook Hayden Christensen weer terug in de Star Wars-franchise. In 2005 was hij hier voor het eerst te zien als Darth Vader in Revenge of the Sith. In de serie Obi-Wan Kenobi zal er een zenuwslopende re-match plaats vinden tussen Kenobi en zijn voormalige leerling. Andere terugkerende castleden zijn Joel Edgerton en Bonnie Piesse als Owen en Beru Lars, de oom en tante van Luke Skywalker. Daarnaast zullen we ook een paar nieuwe gezichten zien in het Star Wars-universum. Zo speelt Rupert Friend de Grand Inquisitor en is Moses Ingram te zien als Reva, een Inquisitor.

Let op: alle producten zijn te pre-orderen. Je vind de precieze leverdatum op de product pagina, deze kan per product verschillen.

Obi-Wan acteur Ewan McGregor aan het woord.

Ewan McGregor heeft in een interview zijn enthousiasme over de nieuwe Obi-Wan Kenobi serie uitgesproken. Hij vertelt over hoe interessant het is dat hij de eerste drie films voor de kinderen van toen maakte en hoe die kinderen nu volwassenen zijn en nog steeds meegesleept worden in het spannende verhaal van deze Star Wars reeks. Om nu opnieuw in de schoenen te staan en een hele serie te maken over Obi-Wan Kenobi voor deze fans, dat maakt hem enorm blij. En ons ook!

 

 

Obi-Wan Wednesdays.

Nu zou Back to the Toys zichzelf niet zijn als we geen enorm toffe productreleases voor je klaar hebben staan! Vanaf 25 mei heeft Lucasfilm bekend gemaakt aan Obi-Wan Wednesdays te gaan doen: een wekelijks programma met releases van de nieuwste Obi-Wan merchandise. Ook Funko doet hieraan mee! Elke woensdag om 19:00 uur zal Lucasfilm de nieuwste producten bekend maken, waarbij wij jullie ook direct updaten met de nieuwste Funko Pops rondom Obi-Wan Kenobi! Naast Funko Pops zullen we ook andere toffe producten gaan krijgen. Al bekend gemaakt zijn de Darth Vader electronic helmet en de Obi-Wan Kenobi lightsaber, die je Star Wars collectie perfect zullen aanvullen. 25 mei komt de eerste release uit, gevolgd door elke woensdag erna, eindigend op 29 juni. 6 release momenten dus! Ben jij er klaar voor? Veel plezier met shoppen!