Dit jaar staat in het teken van virtuele conventies! Funko brengt voor New York Comic Con 2020 wederom weer fantastische items uit! We hebben alles voor je op een rijtje gezet. Bekijk het hier!

Zoals altijd willen we de sfeer van de conventie levend houden, dus brengen we je een overzicht van alle nieuwe Funko items van New York Comic Con! ? Funko Virtual Con 4.0 vindt plaats van 5 oktober 2020 tot 10 oktober 2020 (dit betreft een aangepaste datum, voorheen 8-11 Oktober).  Uiteraard met een aantal gelimiteerde en exclusieve Funko Pops! Welke is jouw favoriet? ?

NYCC

De twee leuke mascottes van New York Comic Con! Pizza Rat en NYCC Pigeon zijn slechts beperkt beschikbaar! ?

Spongebob

Ten slotte reizen we onder de zee met twee buitengewone en gepensioneerde superhelden: Mermaid Man en Barnacle Boy. Deze twee klassieke Spongebob Squarepants personages zijn onmisbare verzamelobjecten voor fans van de show. ?

The Simpsons

Er zijn twee nieuwe Funko Pops bekend gemaakt van The Simpsons, met het langverwachte Funko Pop debuut van Comic Book Guy. Er waren al een tijdje geruchten dat deze Funko Pop zou komen. Het is een geweldige aanvulling! Funko heeft ook een nieuwe Treehouse of Horror Simpsons Pop met Wolf Bart aangekondigd, perfect voor het Halloween seizoen. ?

Disney Pixar: UP

Funko brengt weer een andere convention exclusive uit van de film UP, met Ellie en Carl in hun schattige brievenbusscène! ?

Disney

Twee nieuwe Disney Pops met Stitch en Japie Krekel kun je nu toevoegen aan je huidige Disney collectie! Dit is de tweede Japie die uitkomt en de eerste werd in 2011 uitgebracht. Vervolgens werd Experiment 626 uit de animatiefilm Lilo & Stitch (2002) bekend gemaakt. ?

Harry Potter

Wederom weer een fantastische Funko Pop van Harry Potter! Fans zullen hier erg blij mee zijn! Ron Weasley en zijn ouderlijk huis, The Burrows. Voeg jij hem toe aan je collectie? ?

Star Wars

De grootste verrassing van de hele eerste dag van alle onthullingen waren de The Mandalorian en Star Wars Funko Pops. ? De beste is echter de speciale 2 pack bundel met Luke Skywalker en Princess Leia in hun Jedi Training outfits. Het geeft fans en verzamelaars niet alleen de terugkeer van Luke in zijn bloei, maar we krijgen ook ons ‚Äč‚Äčeerste verzamelobject van Leia met haar lightsaber. The Child Funko Pop is natuurlijk weer schattig, zoals altijd!

Dum Dums

Dum Dums is een Amerikaans merk van lollies. Aanvankelijk waren er 7 smaken: citroen, limoen, sinaasappel, kokos-ananas, kers, druif en butterscotch. Dum Dums worden nu gemaakt in 16 smaken, waarbij af en toe nieuwe smaken in de mix draaien. ? Funko brengt nu een Funko Pop uit van de Dum Dums mascotte!

Freddy Funko

Freddy Funko krijgt een Soda Vinyl die extreem beperkt zal zijn tot slechts 2000 stuks. Dit zal een van de zeldzaamste verzamelobjecten zijn die dit jaar op de markt komen. Ze zullen daarom ook heel erg snel uitverkocht zijn. ?

My Hero Academia

Je kunt geen conventie houden zonder ten minste een exclusieve Funko Pop uit de brengen van de populaire anime My Hero Academia! Dit jaar brengt Funko Atsuhiro Sako (Mr. Compress) uit. Voeg jij hem toe aan je huidige collectie? ?

Naruto

Een fantastische Funko Pop met mooie details! ? Funko brengt Kaguya Otsutsuki van Naruto uit voor NYCC 2020.

Junji Ito-Souichi

We duiken naar de donkere kant van anime, aangezien we Junji Ito-Souichi van Crunchyroll krijgen. Fans zullen erg blij zijn met deze griezelige Funko Pop. ?

Cowboy Bebop

Onze laatste anime Pop van NYCC 2020 is van Cowboy Bebop, deze verschijnt als een speciale pop en tee combo. De lieve corgi Ein is terug met een speciaal Cowboy Bebop T-shirt dat elke fan wil rocken. ?

DC Comics

Er zullen dit jaar in totaal drie NYCC 2020 Funko Pops uitgebracht worden van DC! De Joker verschijnt dit jaar in een roze outfit, zodat je kunt laten zien dat je de strijd tegen borstkanker steunt.?De volgende Funko Pop zal van Wonder Woman 1984 zijn. Een hele mooie Glow in the Dark Funko Pop in actie! ? Last but not least is Nightwing! Dit is niet de eerste Nightwing Pop die hebben, maar deze moderne Nightwing zal vast geliefd zijn bij veel fans. Welke is jouw favoriet?

Escape from New York

Snake uit de klassieke sciencefictionfilm Escape from New York word uitgebracht als NYCC 2020 Exclusive . Dit is de eerste Funko Pop van de film en valt perfect samen met het thema New York en zal gewild zijn bij veel fans van de film uit 1981! ?

The Office

De ultieme versie van Recyclops van de serie The Office. Dit is de derde Dwight Schute Recyclops Pop en zal vele collecties afmaken. Dwight heeft een mooie reeks conventie exclusive Funko Pops gekregen, dus het is best logisch dat hij ook verschijnt op NYCC 2020. ?

HuckleBerry Hound

Dixie en Pixie van Huckleberry Hound (Hanna-Barbera) Funko Pops! Er zullen maar 2500 stuks van deze Funko Pops worden gemaakt, dus wees alert Hanna-Barbera fans! ‚̧ԳŹ

How I Met Your Mother

Eerder waren we al erg enthousiast over de aankomende How I Met Your Mother Funko Pops van Barney en Ted. Robin Sparkles is nu de eerste exclusieve Funko Pop die word uitgebracht van de serie! ?

Beetlejuice

Het is showtime voor deze volgende pop, want Beetlejuice verlicht de nacht met deze Glow in The Dark Funko Pop. Deze versie van Beetlejuice verschijnt met een Handbook of the Recent Deceased. Ga jij hem scoren? ?

GI Joe

We keren terug naar de jaren 80, met Beach Head van GI Joe. Deze Funko Pop zal het goed doen bij oude en nieuwe verzamelaars, want dit ontwerp is geweldig! ?

Marvel

Er verschijnen weer een aantal geweldige Marvel Funko Pops! ? We beginnen met de aankondiging van de Street Art Marvel Pop die exclusief zal zijn voor Gamestop. Miles Morales is de eerste van deze serie, dit is slechts de eerste van de 7 Funko Pops. Er word een nieuwe Venomized Funko Pop uitgebracht, met dit keer Magneto! De volgende staat op uit zijn graf, namelijk Daredevil van de Marvel Zombies serie. Verzamel jij deze geweldige zombies al? Ten slotte duiken we in The Amazing Spiderman met Red Goblin, het monster van Norman Osborne en Carnage die samensmelten. De Spiderman fans zullen deze slechterik zeker in hun collectie willen hebben!

Danny Phantom

De cartoon vertelde het verhaal van Danny Phantom die spookkrachten kreeg in zijn ouderlab. Hij balanceert dan het leven op de middelbare school en vecht tegen geesten en Funko brengt hem naar NYCC 2020 als een Exclusieve Funko Pop! ?

McDonald’s

We krijgen nog een Funko Pop voor je McDonald’s collectie, namelijk Captain Crook! Deze slechterik van McDonald’s komt uit 1984 en is op jacht naar zoveel mogelijk Filet O Fish sandwiches! ?

Scott Pilgrim

Envy Adams komt uit de geliefde film Scott Pilgrim en zal verschijnen als een Vinyl Soda. De Soda is beperkt tot slechts 3000 stuks en is exclusief voor Toy Tokyo. ?

Princess Bride

Een supergrote Fezzik Funko Pop brengt Funko uit van de Princess Bride! Perfect voor de fans! ?

Masters of the Universe

Een mooie Masters of the Universe set word uitgebracht als NYCC 2020 exclusives! Met 3 Funko Pops en 2 Vinyl Soda. Er is echter een addertje onder het gras, want de meeste hiervan zijn exclusief voor Toy Tokyo, de moeilijkste plek om Funko Pops te krijgen. ?

Pokémon

Funko brengt opnieuw Pikachu en Growlithe Funko Pops uit, dit keer in flocked versie! Wil jij je Pokémon Pops kunnen aaien? ? Dan zijn ze perfect voor jou!

Umbrella Academy

Hoewel de show net zijn tweede seizoen heeft uitgebracht, gaan we toch even terug naar seizoen 1 met een bloederige versie van Young Ben. ? Deze Funko Pop zal echter misschien wat moeilijker te vinden zijn, omdat hij mogelijk beperkt is tot slechts 2000 stuks. Scoor jij deze Funko Pop?

Fortnite

Een nieuwe Fortnite Funko Pop met een in game skin. De details van deze Funko Pop zijn geweldig en de unieke Fortnite ontwerpen zijn altijd leuk om te zien! ?

Samenvatting

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!