Je hebt ze vast wel eens gezien. Schattige tassen met Mickey Mouse oortjes of rugtassen van Star Wars, Marvel en Pokémon. Ben jij helemaal fan van Loungefly? Bekijk dan snel ons overzicht!

Loungefly bestaat uit een kleine team van mensen die hard werken om unieke tassen en accessoires van hoge kwaliteit te ontwerpen en verkopen. Loungefly heeft accessoires met licentie, waaronder Disney, Hello Kitty, Harry Potter, Pokemon, Marvel, Star Wars, Peanuts en meer. ? Gestart in een klein magazijn in 1998, is Loungefly nu uitgegroeid tot een toonaangevend fangericht accessoirebedrijf dat bekend staat om kwaliteit en design. Bij Loungefly streven ze er voortdurend naar om baanbrekend, innovatief en creatief te zijn. ?? Loungefly is gevestigd in het zonnige Zuid-Californië en is wereldwijd verkrijgbaar in speciaalzaken, boetieks en e-commercesites.

Er zijn enorm veel verschillende tassen. Grote nylon rugtassen, kleine lederen rugtasjes, handtassen, portemonnees etc. Loungefly werkt nu ook samen met Funko, om tassen uit te brengen met een Funko Pop uiterlijk. Tevens heeft Loungfly ook een grote collectie Disneypark/Disneyland exclusives, deze tassen kun je dus alleen aanschaffen tijdens je verblijf/bezoek aan Disney! ?

We hebben speciaal voor jullie een overzicht gemaakt van verschillende soorten accessoires van Loungefly. Laat ons weten welke jij leuk vind! ?
We kunnen helaas niet alle tassen voor je op een rijtje zetten, gezien de extreem grote collectie van Loungfly.

Disney

Grote Rugtassen

Kleine Rugtassen

Andere tassen/accessoires

Marvel

Grote Rugtassen

Kleine rug,schouder en handtassen

Star Wars

Grote Rugtassen

Kleine rug,schouder en handtassen

Pokémon

Grote Tassen

Kleine Tassen

Welke zou jij graag willen bemachtigen?

Houd onze website goed in de gaten voor Deel 2!