Toggle Nav

 

 

 

 

 

Win een reis naar

Disneyland Parijs!

... en nog héél véél andere gave

prijzen bij Back to the Toys.

 

 

 

 

 

 

Winactie – Gouden Wikkel!

 

Koop of pre-order jouw product bij Back to the Toys in de periode van 4 juli tot 14 augustus en maak kans op één van de wikkels. Je krijgt je gouden (of zilveren of bronzen) wikkel thuisgestuurd! Let op: door ons in je bericht of story te taggen en de hashtag #windegoudenwikkel te gebruiken maak je kans op €150,- shoptegoed!

 

1x Gouden Wikkel
1 nacht, 2 dagen Disneyland Parijs inclusief reis en hotel.
Met 2 personen in januari 2023, Disney’s Hotel Cheyenne en tickets voor 2 dagen.

 

2x Zilveren Wikkel
€100,- shoptegoed, online of in de winkel te besteden.

 

4x Bronzen Wikkel
€50,- shoptegoed, online of in de winkel te besteden.

 

1x Social Wikkel.
€150,- shoptegoed, online of in de winkel te besteden. 

 

 

Hoe doe je mee?

 

Onze spelregels.

 

Er valt een mysterieus doosje in jouw brievenbus. Je maakt deze open en ziet… jouw wikkel! Deze verrassing wordt niet samen met jouw bestelling verzonden en kan dus totaal onverwachts ineens op je deurmat liggen! De spelregels zijn als volgt:

 

  • Je doet automatisch mee wanneer je online een bestelling of pre-order plaatst;
  • Bij een aankoop in de winkel moet je zo snel mogelijk je bon-nummer hiernaast registreren;
  • Je mag maximaal 1 keer meedoen met 1 bon-nummer, wanneer je dit vaker doet word je gediskwalificeerd;
  • De wikkels zijn niet inwisselbaar voor geld;
  • De gouden wikkel is inclusief reis en verblijf. Ontbijt en verdere consumptie is hier niet bij inbegrepen;
  • Social wikkel: door ons in je bericht of story te taggen en de hashtag #windegoudenwikkel te gebruiken maak je kans op de social wikkel. 

 

In de gehele actieperiode van 4 juli tot 14 augustus heb je de mogelijkheid om de zilveren of bronzen wikkels thuis te ontvangen. De winnaar van de gouden wikkel wordt aan het eind van de actieperiode bekend gemaakt. Ook de social wikkel laat op zich wachten tot het eind van de actieperiode. De winnaars zullen aselect worden getrokken.

Iets gekocht in de winkel?

 

Registreer hier je deelname.

 

Als jij een aankoop in de winkel hebt gedaan kun je meedoen met deze actie door je bon-nummer achter te laten. Hoe? Simpel! Je vult hieronder je gegevens in, inclusief je bon-nummer, en je doet mee aan de trekkingen! Je gegevens worden gebruikt om (bij winst) een wikkel jouw kant op te sturen. 

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

 

Gouden wikkel.

De geweldige prijs voor 2 dagen Disneyland Parijs wordt bekend gemaakt in de week van 8 augustus. De bekendmaking van de winnaar van de gouden wikkel zal plaats vinden in de winkel in Breda in het bijzijn van ... en ... . Dit wil je niet missen! De precieze datum hiervoor wordt nog bekend gemaakt. Heb jij de gouden wikkel gewonnen? Gefeliciteerd, dan heb je de hoofdprijs te pakken! Back to the Toys regelt dat je reis geboekt wordt.

 

Zilveren/bronzen wikkel.

De 2 zilveren wikkels en 4 bronzen wikkels worden willekeurig verstuurd tijdens de gehele actieperiode. Er is dus geen vast moment voor de trekking van deze winnaars en iedereen maakt op ieder moment kans! Heb jij een wikkel thuisgestuurd gekregen? Dan staan hier alle verdere instructies op om je prijs te claimen. Heb je vragen? Bel of mail ons even. Veel shop-plezier!

 

Social wikkel.

De prijswinnaar van de social wikkel wordt samen met de gouden wikkel bekend gemaakt aan het einde van de actieperiode. De social wikkel heeft ook een shoptegoed van €100,00 en kan in de winkel of online worden gebruikt. Ook hiervoor geldt: op de te ontvangen wikkel staan alle verdere instructies zodat jij je shoptegoed kan claimen!

 

Winnaars 

 

Marie de Jong

Marie de Jong

Marie de Jong

Marie de Jong

Actievoorwaarden

 

De actievoorwaarden zijn van toepassing op ieder promotioneel kansspel en iedere winactie en prijsvraag die door Back to the Toys wordt aangeboden. Door deelname aan een actie gaat de deelnemer akkoord met de algemene actievoorwaarden. De deelnametermijn zal voor de genoemde actie lopen van 4 juli tot 14 augustus. Back to the Toys behoud zich het recht om de actie vroegtijdig te beëindigen. Vroegtijdige beëindiging zal publiekelijk bekend worden gemaakt. Per aankoop of pre-order kan éénmaal worden meegespeeld. Is de deelnemer jonger dan 16 jaar, dan dient de bevestiging van zijn ouder of voogd verkregen te worden om deel te nemen aan de betreffende actie. Back to the Toys zal om een bevestiging van deze toestemming vragen. Back to the Toys kan de deelnemer om een kopie van een geldig identiteitsbewijs vragen.

 

Indien aan de deelname kosten zijn verbonden dan worden deze kosten bij de actie vermeld. Back to the Toys is niet aansprakelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs. Een te winnen prijs is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Een prijs is evenmin inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten. In het geval dat over de gewonnen prijs kansspelbelasting moet worden afgedragen, zal per actie worden vermeld of deze door Back to the Toys zal worden voldaan dan wel of deze zal worden ingehouden of moet worden aangegeven en op welke wijze dat zal geschieden.

 

Voor elke actie geldt dat de winnaars zullen worden aangewezen door een onafhankelijk persoon of computerprogramma dat willekeurig winnaars trekt. Back to the Toys kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd telefoonnummer, e-mail- of huisadres. Medewerkers van Back to the Toys en iedereen die direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij de actie, zijn uitgesloten van deelname. Back to the Toys handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Indien een deelnemer klachten heeft over een actie van Back to the Toys, kan de deelnemer deze schriftelijk kenbaar maken bij Back to the Toys, Tolbrugstraat 22, 4811WN Breda. Back to the Toys gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en handelt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij deelname erkent de deelnemer op de hoogte te zijn van de verwerking van persoonsgegevens ter uitvoering van de actie en de uitreiking van de prijs en gaat akkoord met het privacybeleid van Back to the Toys.

 

 

 

Waar wacht je nog op?

Check onze nieuwste aanwinsten.