Toggle Nav
23%

SUPERMAN

POP! HEROES: BATMAN VS SUPERMAN – SUPERMAN

SUPERMAN ITEM #6026

Je favoriete DC Comics superheld Superman is verkrijgbaar als Funko Pop! De pop is gebaseerd op het personage van Henry Cavill uit de film Batman v Superman: Dawn of Justice.

Superman, met als alter ego Clark Kent, wordt ook wel “De Man van Staal” genoemd. Het personage maakte zijn eerste optreden in 1938 in de Amerikaanse Action Comics #1. Daarnaast was Superman de eerste stripheld die bovennatuurlijke krachten bezat en hierdoor ontwikkelde zich een genre waarin nog veel meer superhelden volgden. Wat dacht je van Batman en Wonder Woman?

Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 12,99
  • Onze producten zijn extra goed ingepakt
  • Funko pops exclusives alleen voor Back To The Toys
  • Gratis verzenden boven de 60,- euro in NL
Uitverkocht

Productinformatie

POP! HEROES: BATMAN VS SUPERMAN - SUPERMAN

SUPERMAN ITEM #6026

Je favoriete DC Comics superheld is verkrijgbaar als Funko Pop! De Funko Pop is gebaseerd op het personage van Henry Cavill uit de film Batman v Superman: Dawn of Justice, de sequel van de film Man of Steel uit 2013. Een echte must have collectors item voor alle DC Comics fans!

Wie kent werelds sterkste en bekendste superheld nou niet? En wie is nou niet opgegroeid met deze stripheld? Clark Kent, het alter ego van onze grote superheld, wordt ook wel "De Man van Staal" genoemd. Het personage maakte zijn eerste optreden in 1938 in de Amerikaanse Action Comics #1. Daarnaast was hij de eerste stripheld die bovennatuurlijke krachten bezat en hierdoor ontwikkelde zich een genre waarin nog veel meer superhelden volgden. Wat dacht je van Batman en Wonder Woman?

 

Specificaties

Tags : DC Comics, Heroes, Superman
PreOrder : Nee

Let op:

Bestel je meerdere artikelen in 1 order, dan wordt je bestelling verstuurd zodra alle artikelen binnen zijn.
Bezoek ook onze winkel aan de Tolbrugstraat 22 in Breda!
Blijf op de hoogte van onze exclusives
Kijk ook eens op onze blog