Toggle Nav
Pre order

JACK SPARROW

POP! DISNEY: PIRATES OF THE CARIBBEAN – JACK SPARROW

De Funko Pop! van Jack Sparrow!

€ 14,99
  • Onze producten zijn extra goed ingepakt
  • Funko pops exclusives alleen voor Back To The Toys
  • Gratis verzenden boven de 60,- euro in NL
Uitverkocht

Pre Order informatie

Een pre-order is een vooruitbestelling van een nieuw aangekondigd artikel. Zodra deze producten bij Back to the Toys binnen komen vanuit onze leveranciers, worden deze vervolgens op chronologische volgorde verstuurd.

 

Per product (op de pagina van dit product) geven wij aan wanneer we verwachten dat wij de levering kunnen realiseren. Let op; dit is een indicatie. Het daadwerkelijke leveren van het product kan eerder of later zijn en kunnen worden aangepast vanwege een aantal mogelijke factoren, waaronder vertragingen bij leveranciers, vertragingen bij het produceren van het product, vertragingen bij verzending en logistiek, vertragingen bij douane, vertragingen bij licentiegevers, etc. Het veranderen van levertijden vinden wij natuurlijk ook niet leuk, maar zijn helaas vrij algemeen in de collectibles wereld en buiten onze controle. We zullen ons best doen om je op de hoogte te houden, maar houd er rekening mee dat er momenteel geen meldingssysteem is voor levertijd wijzigingen. Je kunt de meest recente verwachte levertijd van een product altijd bekijken op de product pagina van het desbetreffende product.

 

Bestel je meerdere artikelen in één order inclusief een pre-order product? Al jouw producten worden in één keer bij je bezorgd. Dit betekent dat je bestelling pas wordt verzonden zodra de pre-order (en al je andere bestelde producten) binnen is gekomen bij Back To The Toys. Mocht er al een product eerder van je pre-order bestelling binnen komen, houden we deze natuurlijk voor je apart in ons magazijn. Wil je de leverbare producten al eerder ontvangen, zorg dan dat je twee aparte bestellingen plaatst: een met de leverbare producten, en een met de pre-order(s).

Productinformatie

POP! DISNEY: PIRATES OF THE CARIBBEAN - JACK SPARROW

JACK SPARROW ITEM #12803

Funko brengt voor de nieuwe Pirates of the Caribbean film een aantal nieuwe Funko Pop! uit waaronder deze geweldige pop!

Jack en zijn piraten komen weer terug op het grote scherm! De 5e titel van Pirates of the Caribbean reeks luid “Dead Men Tell No Tales”. Johnny Depp speelt natuurlijk weer zijn komische karakter Jack Sparrow, Orlando Bloom zie je weer als Will Turner en Geoffrey Rush speelt Captain Barbossa. Javier Bardem speelt de nieuwe badguy Captain Salazar!

In deze film gaat Jack op zoek naar de Drietand van Poseidon. Hiermee wil hij zijn oude aartsvijand kapitein Salazar verslaan, die ontsnapt is uit de Bermudadriehoek met zijn spook piraten. Kapitein Salazar is er op uit om elke piraat te doden, dus Jack zal moeten uitkijken!

 

Specificaties

Tags : Disney, Pirates of the Caribbean
PreOrder : Ja

Let op:

Bestel je meerdere artikelen in 1 order, dan wordt je bestelling verstuurd zodra alle artikelen binnen zijn.
Bezoek ook onze winkel aan de Tolbrugstraat 22 in Breda!
Blijf op de hoogte van onze exclusives
Kijk ook eens op onze blog