Toggle Nav

Fortnite

Back to the Toys is dé webshop voor jouw favoriete Fortnite Funko Pops! De nieuwste releases zijn hier te vinden en te pre-ordenen. Zo ben jij verzekerd van je favoriete nieuwe collectibles. Shop nu de nieuwste Fortnite Funko Pop!

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Exclusieve Fortnite Pops verkrijgbaar!

Fortnite is een immens populaire game welke sinds 2017 wereldwijd meer dan 200 miljoen spelers heeft. In Nederland is dit dan ook een mega succes. Maar wat is Fornite eigenlijk voor een game?

 

Fortnite is een survivalspel waarin je een personage bestuurt. Deze personage moet andere personages zien te overleven, je speelt dus tegen andere personages. Het spel is inmiddels op veel verschillende manieren te spelen, zo speel je het spel via de computer, PlayStation, Nintendo Switch en zelfs op je telefoon. Er zijn twee verschillende spelvormen, namelijk ‘Save the world’ (dit is een betaalde versie van Fortnite) en ‘Battle royale’ (dit is een gratis versie). De ‘Battle royale’ is de populairste versie van Fortnite waarbij je tegen 99 andere gamers speelt. Het design van het spel is vrolijk, outfits van personages kunnen worden aangepast en er is geen bloed te zien.

Funko Pop Fortnite
Het eiland wordt steeds kleiner

In ‘Battle royale’ vindt er om de zoveel tijd een storm plaats en wordt het eiland waarop wordt gespeeld kleiner. Wanneer je in de storm blijft staan zal je doodgaan. In het begin kom je door de grootte van het eiland meestal geen tegenstander tegen en kun je rustig opzoek naar wapens en andere benodigdheden om zo sterk mogelijk aan het gevecht te beginnen. Maar hoe langer je speelt, hoe kleiner het eiland wordt en hoe meer tegenstanders je tegenkomt. Belangrijk is dat je het spel niet even op pauze kunt zetten aangezien je tegen 99 andere gamers speelt.

Is er ook een Fortnite Funko Pop?

Nu is natuurlijk de belangrijkste vraag; is er ook een Fortnite Funko Pop? Zo ja, welke dan? Die zijn er zeker! Wat dacht je van de TNTINA Funko Pop. Dit is een Funko Pop met een outfit die gedragen kan worden vanaf level 40. Cool, toch? Dan is er natuurlijk ook nog de Eternal Voyage Funko Pop en de Scratch variant. Kies jij een Funko Pop die past bij jouw level in het spel?

Een cadeau voor jezelf of een ander

Ben jij voor jezelf op zoek naar Fortnite Funko Pops of kijk jij lekker rond voor één van je beste vrienden? Funko Pop Fortnite zijn erg gewild en een perfect cadeau om te geven. Wil jij extra uitpakken ga dan voor het exclusieve 2-pack Ryu & Brite Bomber, dan kom je pas echt met een goed cadeau binnenlopen!