Toggle Nav

Friends

Eén van de populairste sitcoms van Amerika, friends. De zes bevriende twintigers en hun hilarische avonturen op het werk, thuis en in de liefde maken de serie herkenbaar en geliefd. Dat snappen wij wel, de Friends Funko Pops konden dan ook niet achterblijven.

Filteren
Asc
Asc
Funko Pops van Friends shop je hier!

In de inmiddels tien seizoenen van Friends heb jij vast wel een favoriet personage ontwikkeld. Eén ding is zeker, lachen zul je als je voor de tv gekluisterd zit met deze serie! De verhalen van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe nemen ons mee in het leven van de groep vrienden, geen moment blijft ons bespaard. Gelukkig maar want wij krijgen er geen genoeg van.

Friends Funko Pop
Heb jij al een favoriet?

Breng jij in gedachten ook zoveel tijd door in het koffiehuis om de hoek van het appartement, in Central Perk? Dat snappen wij maar al te goed. De serie is inmiddels zo vaak genomineerd voor verschillende awards en heeft zoveel prijzen gewonnen dat we er niet meer omheen kunnen. Wil jij jouw collectie ook aanvullen met de Funko Pops van Friends? Neem snel een kijkje en zorg dat jij jouw favoriet in huis haalt voor hij is uitverkocht!

Naast Funko Pops hebben we bij Back to the Toys ook veel keuze in andere merchandise. Wil je niks missen en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste releases, (win)acties en meer? Hou dan onze social media kanalen in de gaten, hierop worden veel nieuwtjes gedeeld en zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste releases.  

 

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander, neem dan ook eens een kijkje tussen onze adventkalenders. Er zijn veel verschillende adventkalenders verkrijgbaar waaronder die van Harry Potter en Star Wars. Voor de feestdagen het perfecte cadeau als je het ons vraagt. Ze zijn dan ook erg gewild en vaak binnen de kortste keren uitverkocht, zorg dus dat je er op tijd bij bent!