Toggle Nav

Monsters Inc.

Wat blijft het toch leuk hè, die monsters van Monsters Inc.. Echt eng zijn deze monsters misschien niet maar zeker wel de moeite waard om ze toe te voegen aan jouw collectie Funko Pops!

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Funko Pops van Monsters Inc. shop je hier!

Een kind komt per ongeluk terecht in de wereld van de monsters, wat tot grote chaos leidt. Het is aan monster Sully en zijn collega Mike om de zaken weer recht te zetten en het kind veilig terug te brengen naar zijn eigen wereld. Zo gemakkelijk als Boe (het kind) kwam, zo’n opgave blijkt het om haar terug te krijgen in de normale wereld...

Monsters Inc. Funko
Monsters Inc. Funko Pops

James raakt gehecht aan het kleine meisje, heel begrijpelijk want wat is ze schattig. Als ze haar uiteindelijk terug weten te krijgen en ze begint te lachen krijgen de monsters een totaal nieuw inzicht. Wat blijkt, de monsters krijgen energie als ze de kinderen aan het lachen maken, in plaats van ze aan het schreeuwen te krijgen. Dus zet die glimlach maar snel op en bestel jouw favoriete Monsters Inc. Funko Pop vandaag nog!

Zijn de monsters te schattig of toch te spannend? Kijk dan verder tussen de andere categorieën. Wij hebben een ruim assortiment aan Funko Pops, naast de Monsters Inc. Funko Pops hebben we ook Disney Funko Pops, of wat dacht je van Marvel en Star Wars? Het assortiment is zo groot dat je nooit uitgekeken raakt en zo wel? Dan is de nieuwste collectie alweer onderweg! Het blijft feest bij Back to the Toys. Tip; probeer ook eens om een limited edition Chase te bemachtigen, is het jou gelukt? Laat het ons dan weten, wij zijn erg benieuwd!

Raak jij ook niet uitgekeken op alle Funko Pops en andere merchandise, zoals beelden en replica's. Wil je niks missen en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste releases, (win)acties en meer? Hou dan onze social media kanalen in de gaten, hierop worden veel nieuwtjes gedeeld en zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste releases. 

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor een ander, neem dan ook eens een kijkje tussen onze adventkalenders. Voor de feestdagen het perfecte cadeau als je het ons vraagt. Ze zijn dan ook erg gewild en vaak binnen de kortste keren uitverkocht, zorg dus dat je er op tijd bij bent!