Daar zijn we weer! We hebben in de laatste weken van September hele leuke Funko Pops voorbij zien komen. Natuurlijk hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet! Bekijk het overzicht hier!

Games

Funko en PlayStation werken opnieuw samen en brengen weer geweldige Funko Pops uit! ? We zagen eerder een reeks aankomende Funko Pops van Death Stranding, Twisted Metal, Bloodborne, Ghost of Tsushima en meer. De volgende onthullingen zullen waarschijnlijk exclusief zijn voor Gamestop. De eerste is Guerrilla’s populaire RPG, Horizon Zero Dawn met 2 nieuwe Funko Pops. ? Aloy in haar Shadow Starwart pantserset en een speciale supergrote Funko Pop van de Thunderjaw.

Vervolgens krijgen we een nieuwe God of War Funko Pop. De Dwarf broers Sindri en Bro zijn terug met deze zeer speciale Funko 2 Pack. Deze broers staan ​​erom bekend dat ze Kratos ‘Leviathan Axe hebben gemaakt, een van de belangrijkste wapens van de exclusieve PS4 game. ?

De laatste pop in deze samenwerking tussen Funko en PlayStation is een andere Funko Pop uit de game Death Stranding. Higgs Monaghan staat ook bekend als de Man in the Golden Mask, die Sam Porter Bridges in zijn verhaal tegenkomt. De details van deze Pop zijn erg goed gemaakt en zelfs als je geen fan bent van het spel, kun je het ontwerp waarderen. ?

Persona 5

Ben jij een fan van Persona 5? Funko brengt dan een hele leuke Funko Pop voor jou uit! ? Queen, Makoto Niijima’s codenaam, een speelbaar personage in Persona 5. Ze is de voorzitter van de studentenraad van de Shujin Academy, die een dubbelleven leidt als Phantom Thief.

Star Wars

Star Wars: The Clone Wars verraste veel fans vorig seizoen, maar waren ook geschokt door het gebrek aan Funko Pops. Funko heeft het gehoord en brengt daarom 7 Funko Pops uit waarvan 4 worden uitgebracht als commons en 2 als exclusieve Funko Pops. ?

Eind Oktober verschijnt seizoen 2 van The Mandalorian op Disney +. Funko brengt een aantal nieuwe Funko Pop uit van The Mandalorian om dit te vieren! ?

Inspector Gadget

Go Go Gadget Arms! ? De iconische cartoon Inspector Gadget uit 1983 is weer in opspraak sinds Funko heeft aangekondigd een aantal Funko Pops uit te brengen van de cartoon. Was/ben jij dol op Inspector Gadget? Dan mag je deze niet missen!

Dumb and Dumber

Dumb and Dumber, uitgebracht in 1994, het is gemakkelijk een van de grappigste films ooit gemaakt. Lloyd en Harry zijn onafscheidelijke vrienden met wie het altijd erg slecht gaat. Brak en achtervolgd door twee vreemden, waarvan ze denken dat het gasleveranciers zijn, vertrekken ze op zoek naar Lloyd’s grootste liefde om een ​​verloren koffer terug te geven. Een heel gekke reis, een onvergetelijk avontuur in een film die op briljante wijze wordt gespeeld door twee grote meesters in de komedie. Funko brengt een groot aantal Funko Pops uit van deze film. Ga jij ze verzamelen? ?

Sonic

We vieren de 30ste verjaardag van de game Sonic the Hedgehog met een aantal geweldige Funko Pops. ? Sonic The Hedgehog, uitgebracht in 1991 voor Mega Drive, was het debuutspel van onze geliefde egel in videogames. Het was een enorm succes zodra het werd uitgebracht, en naast de prachtige beelden en soundtrack, had het een waanzinnige gameplay die in geen enkele andere videogame van die tijd te vinden was. Nu, bijna 30 jaar later, is Sonic een van de beroemdste personages ter wereld, allemaal dankzij de ontwikkeling van het Sonic Team, onder leiding van Yuji Naka en Naoto Ohshima. Hij was een van de grote verantwoordelijken voor het succes van Sega en Mega Drive, vooral in de Verenigde Staten.

Yu Yu Hakusho

Yu Yu Hakusho is een van de klassieke animatiefilms uit de jaren negentig die gezien moet worden! Gebaseerd op de manga geschreven en geïllustreerd door Yoshihiro Togashi, volgt Yu Yu Hakusho het verhaal van Yusuke Urameshi, een tienerdelinquent die sterft terwijl hij probeert het leven van een kind te redden. Yoko in zijn ware Kurama vorm! Hij is geweldig! ?

Avatar The Last Airbender

In 2005 maakte de wereld kennis met Nickelodeons hitserie Avatar: The Last Airbender , de geanimeerde televisieserie die een enorm succes heeft geboekt in de VS en de rest van de wereld. Zuko, geboren als prins in de Vuurnatie verschijnt compleet als een Glow in The Dark Funko Pop. ?

Richard Simmons

Richard Simmons is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid die gespecialiseerd is in de wereld van aerobics en fitness. Richard is beroemd om zijn homevideo’s en dvd’s en is in meerdere tv-shows verschenen, evenals in films zoals The Nutty Professor en Nutty Professor II: The Klumps. Wil jij in vorm komen en deze Funko Pop scoren? ?

Retro Toys

Wie kent de Transformers tegenwoordig nog niet? Ja, nou! Ze zijn dit jaar terug in Funko vorm! Gebaseerd op de speelgoedlijn en tekenfilms uit de jaren 80. Tevens brengt Funko nog een aantal Funko Pops uit van de meest populaire speelgoed van vroeger. De Furby, My Pet Monster en Mrs Potato Head. ?

Kevin Smith

Kevin Smith is weer terug bij Funko! Kevin Smith is een Amerikaanse filmmaker, acteur, komiek, spreker in het openbaar, stripboekschrijver, auteur, podcaster en een iconische persoonlijkheid uit de popcultuur. ?

The Office

The Office (TV serie) toont het dagelijkse leven bij Dunder Mifflin, een papierbedrijf dat net als anderen ups en downs doormaakt. Dit is het scenario voor veel van wat er in het verhaal gebeurt. De focus ligt echter echt op de personages. Ieder met zijn eigen persoonlijkheid, die degenen die toekijken gevangen houdt. Andy Bernard, de man die moest proberen de schoenen van Michael Scott te vullen nadat hij de show verliet. Hij komt gekleed in zijn sumopak van de hilarische “Beach Games”. Is deze Funko Pop niet geweldig? Tevens brengt Funko nog een speciaal item uit van The Office, namelijk de Dundie Award! ?

Pet Shop Boys

De eerste Funko Pops van deze band! ? Pet Shop Boys, afkomstig uit de stad Londen, is een band die in 1981 werd opgericht door zanger Neil Tennant en toetsenist Chris Lowe, twee bewonderaars van dansmuziek en synthesizers. Vrijwel onmiddellijk nadat ze elkaar hadden ontmoet, besloten ze een band te beginnen. Hun eerste single, die in 1984 door Columbia Records werd uitgebracht, was “West End Girls”, een synthpopnummer, beïnvloed door hiphopmuziek.

Dumbo

We hebben altijd iets met Dumbo gehad; zijn grote, golvende oren en zijn ontroerende verhaal maken het onvermijdelijk dat we meteen verliefd werden op deze Funko Pops! Onze schattige held met grote zwarte ogen, zijn beroemde oren en prachtige paarse kleur als Funko Pop! ? Disneyland bestaat 65 jaar en daarom brengt Funko tevens ook een Dumbo in de Casey Jr. Circus trein attractie Funko pop uit.

Ghost

Paus Emeritus IV krijgt een Funko Pop! Een must-have voor alle Ghost Fans. ?

Yu-Gi-Oh

Yami Marik, ook bekend als Dark Marik, is de belangrijkste antagonist van de manga-serie Yu-Gi-Oh. Hij is de kwaadaardige gespleten persoonlijkheid van Marik Ishtar. Ben jij helemaal fan van Yu-Gi-Oh? Dan mag deze Funko Pop niet ontbreken in je collectie! ?

Eevee and Friends

Er zijn al een aantal Eevee and Friends figuren bekend gemaakt, maar dit keer is Leafeon aan de beurt! Superschattig! ?

Marvel

De laatste Funko Pop van de Avengers Assemble serie! Captain America is de laatste van deze lijn. Voorheen zijn alle anderen bekend gemaakt. Deze leuke Funko Pops kun je aan elkaar bevestigen! Superleuk! ?

Vinyl Soda

Deze Maand sluiten we af met een leuke Vinyl Soda van Pennywise! ?

Dit was het overzicht van September 2020 Week 2 en Week 3! Welke Funko Pops staan bovenaan jouw lijstje?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!