We hebben alle nieuwe Funko items van September 2020 Week 1 en Week 2 voor je op een rijtje gezet! Met dit keer enorm veel Disney Funko Pops! Bekijk hier het overzicht!

Disney

Funko viert de 65e verjaardag van Disneyland Resort met een enorme hoeveelheid Funko Pops! ? Disneyparken waren de echte revolutionairen als het ging om achtbanen. Zij waren degenen die de allereerste stalen achtbaan ter wereld op de markt brachten. De Funko Pops van het 65 jarig jubileum van Disneyland bevatten enkele van je favoriete Disney personages, attracties en zelfs de maker van alle Disney magie zelf! ? Naast Funko Pops komen er natuurlijk andere items in de winkels te liggen. Ben jij een echte Disneyfan? Dan vind je deze Funko Pops vast helemaal geweldig!

Elvis Presley

De King of Rock and Roll is terug! ‚≠źÔłŹ Funko heeft zojuist nieuwe Elvis Presley Funko Pops aangekondigd van Jailhouse Rock, Blue Hawaii en ’68 comeback special! Elvis Presley (1935-1977), bekend als de King of Rock, was een van de meest invloedrijke zangers van de 20e eeuw en een van rock’n’roll en rockabilly makers. Elvis Presley is meer dan alleen een tienericoon uit de jaren 50 in Amerika. Hij is de koning! Geef jij hem een leuk plekje in je huis? ?

Halo

Op 11 augustus kondigde Microsoft de uitstel van Halo Infinite voor 2021 aan en zonder een specifieke datum vanwege de coronavirus pandemie. De game ontwikkeld door 343 Industries is het vervolg op het verhaal van Halo 5: Guardian en volgens de ontwikkelaar, een spirituele rebound voor de Halo saga. Nu iedereen heel enthousiast is over de nieuwe game, brengt Funko natuurlijk een hoop Halo Funko Pops uit om dit te vieren! ?

Marvel

Marvel’s Avengers, de videogame ontwikkeld door Crystal Dynamics en gedistribueerd door Square Enix is gebaseerd op Marvel’s Avengers-stripboeken. De game kwam uiteindelijk op 4 september uit voor PlayStation 4, Xbox One, PC. Heb jij hem al gespeeld? ? Funko brengt een groot aantal geweldige Funko Pops uit, om je Marvel collectie uit te breiden!

Professor Hulk verscheen voor het eerst in nummer 377 van zijn eigen tijdschrift. Het verhaal toont een reis door het moeilijke verhaal van Dr. Banner’s geest, met drie verschillende persoonlijkheden die vechten voor dominantie. Slechts √©√©n man kan hem helpen: Dr. Samson, een van de beste vrienden van de wetenschapper. Een hele toffe Funko Pop! ?

Star Wars

Veel Star Wars licentiehouders concentreren zich dit jaar op de 40ste verjaardag van “The Empire Strikes Back”. Funko presenteerde al de eerste reeks Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back 40th Anniversary collectibles, een zogenaamde “Battle at Echo Base” -serie met in totaal zes verschillende Deluxe Funko Pops. Heb jij de andere Funko Pops al weten te bemachtigen? ?

Dragon Ball Z

Als je een fan bent van het werk van Akira Toriyama, dan heb je een paar maanden de tijd om plaats te maken op je planken. ? Een nieuwe serie Funko pops gebaseerd op de populaire anime serie Dragon Ball Z zullen in november in de winkels liggen! Deze nieuwe serie bestaat uit in totaal 11 Funko Pops verdeeld over 7 normale en 4 exclusieve Funko Pops.

Spicy Oodles

Wat een superleuke Funko Pop! Als je dol bent op noodles, is dit zeker een must-have! ?

Vinyl Soda

We gaan deze maand ook weer gewoon door met een enorm aantal nieuwe Vinyl Soda! ?

Ozzy Osbourne

John Michael Osbourne, beter bekend als Ozzy Osbourne, staat bekend als de eerste leadzanger van BLACK SABBATH, de grootste heavy metal band aller tijden, die enkele van de meest invloedrijke titels in de geschiedenis van heavy muziek heeft uitgebracht. ? Ozzy is nog steeds actief en werkt aan zijn solocarri√®re. “Ordinary Man”, zijn twaalfde studioalbum, werd uitgebracht op 21 februari 2020. Het album kreeg veel positieve recensies, en velen beschouwden het als Osbourne’s beste album in jaren! ?

It’s Always Sunny in Philadelphia

Dennis Reynolds (Glenn Howerton), Deandra “Sweet Dee” Reynolds (Kaitlin Olson), Charlie Kelly (Charlie Day), Ronald “Mac” McDonald zijn beste vrienden en eigenaren van Paddy’s Irish Pub in Philadelphia. Ze proberen de beste manier te vinden om door de volwassen wereld van werk en relaties heen te komen. In elke aflevering hebben deze personages hun eigen belang als prioriteit, ongeacht het onderwerp dat ter discussie staat. Hele mooie Funko Pops voor je collectie! ?

Overwatch

We krijgen eindelijk weer een nieuwe Funko Pop van Overwatch! ? Eerder zijn er al meerdere varianten Funko Pops van Sombra uitgebracht, maar deze is werkelijk prachtig!

Looney Tunes

Funko heeft een aantal nieuwe Funko Pops uitgebracht om het 80 jarig jubileum van Bugs Bunny te vieren. De Looney Tunes personages werden gemengd en vermengd met de favoriete helden van DC Comics! Ze zijn zo leuk! ?

The Boys

The Boys speelt zich af in een universum waar superkrachtige individuen door het grote publiek als helden worden erkend en werken voor het machtige bedrijf Vought International, dat hen op de markt brengt en er geld mee verdient. Buiten hun hero√Įsche persona’s zijn de meesten arrogant en corrupt. Voeg jij ze toe aan je collectie? ?

Dune

Funko heeft een aantal Funko Pops bekend gemaakt van Dune, een film die in december uitkomt. Het verhaal van “Dune” plaatst ons in een verre toekomst, waarin adellijke families de controle over de planeet Arrakis betwisten. Arrakis is de enige plaats waar je “het kruid” kunt vinden, een waardevolle en begeerde stof die wordt geproduceerd door gigantische zandwormen. Degene die de productie van het kruid controleert, bepaalt het lot van de hele mensheid. ?

Icons

Casey Green’s online strip werd een van de meest herkenbare memes aller tijden. ? Iedereen kent This is Fine, die van een aardige hond met een hoed op die koffie drinkt en zichzelf probeert te overtuigen dat alles in orde is terwijl de kamer om hem heen wordt verteerd door vuur. Wie heeft deze meme de afgelopen jaren nooit gebruikt?

Funko Shop Exclusive

Wie is er nog meer gek op Stitch? De Deluxe Stitch op een driewieler Funko Pop verschijnt als Funko-Shop Exclusive. ?

Een leuke uitbreiding voor je Sanrio collectie! Hello Kitty x Kaiju (Glitter variant). ?

De aliens van Pizza Planet zijn verkleed als hun favoriete personages voor de Pixar Alien Remix collectie. We zagen deze eerder al verschijnen. Welke Funko Pop wint de kostuumwedstrijd in jouw Disney Pixar collectie?

Ghostbusters

We sluiten Week 1 en Week 2 af met deze toffe Ghostbusters Funko Pop! Een must have voor alle Ghostbusters fans! ?

Dit was het overzicht van September 2020 Week 1 en Week 2! We zijn snel terug met meer nieuwe items!

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!