De griezeligste maand van het jaar, namelijk Oktober. We hopen dat je een beetje van Halloween hebt kunnen genieten! Voordat we beginnen aan de maand November, hebben we speciaal voor jou nog alle nieuwe Funko items van Oktober Week 4 voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier!

Scooby-Doo

Ieders favoriete mysterieoplossende hond die er erg blij uitziet nu hij een tas vol snacks heeft gevonden! Funko brengt een geweldige Scooby-Doo Funko Pop uit als perfecte toevoeging aan de collectie van elke Scooby-fan! ?

Fantastik Plastik

We blijven nog even in de Halloween sfeer! ? Funko heeft een eigen lijn, namelijk de Fantastik Plastik. Met eigen Funko Pops verzonnen Funko Pops, met inbreng van designers/fans! Deze schattige Funko Pop is de winnaar geworden van een ”Design the Next Fantastik Plastic” wedstrijd. Cutey Corn is een personage, die waarschijnlijk uitgebracht zal worden als Funko Shop Exclusive!

Groundhog Day

Groundhog day is uitgebracht in 1993. De film gaat over een chagrijnige weerman die met veel tegenzin in een klein plaatsje een reportage moet maken en daar vervolgens elke morgen op diezelfde dag opnieuw wakker wordt. Funko brengt een Funko Pop uit van Phil Conners en Punxsutawney Phil, de groundhog die de toekomst voorspelt. Een klassieke film die zeker een plekje verdient in je collectie! ? Psst, er word nog iets uitgebracht, bekijk het hieronder!

Linkin Park

Hybrid Theory (2000), het debuutalbum van Linkin Park, was een zeer lange tijd een van de bestsellers van Noord-Amerika. Ongeveer 27 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, met een piek op nummer twee op de Amerikaanse Billboard 200, verkocht het in de eerste week 50.000 exemplaren en is het nu 12x platina gecertificeerd door de Recording Industry Association of America (RIAA). Linkin Park vierde dit jaar de 20ste verjaardag van Hybrid Theory met een speciale heruitgave van het album, dat vol zat met verschillende demo’s, live optredens en meer. Om dit iconische moment in de muziekgeschiedenis te herdenken, heeft Funko een geweldige POP Album uitgebracht! ?

Fortnite

Een razend populaire game voor alle leeftijden! ♥️ Het komt dan ook niet als verassing dat Funko weer een aantal nieuwe Funko Pops uitbrengt. Voeg jij ze toe aan je collectie?

Marvel en DC Heroes

Ben je op zoek naar een vleugje neon in je leven maar ben je het beu om saaie oude glowsticks te gebruiken? Niet getreurd, want Funko heeft zojuist fantastische nieuwe toevoegingen aan de Marvel Black Light serie en DC Heroes Black Light serie uitgebracht, met enkele van je favoriete helden! Het beste gedeelte? Er is geen blacklight vereist! ?

Deadmau5

Deadmau5 is het pseudoniem van de Canadese producer Joel Thomas Zimmerman, die beroemd werd door zijn muzikale creaties van het electro house/progressive genre en zijn beroemde en eigenaardige muizenkop. Volgens de 2019 ranglijst van DJ Magazine is de Canadese EDM artiest momenteel de 71ste beste DJ ter wereld. Deadmau5 word nu vooor het eerst uitgebracht als Funko Pop. ?

Lewis Capaldi

De zanger en componist, Lewis Capaldi, werd geboren op 7 oktober 1996 in Glasgow, Schotland. Hij wordt beschouwd als een muzikaal wonderkind omdat hij leerde drummen en gitaar spelen toen hij nog maar twee jaar oud was en zijn carrière begon toen hij 9 jaar oud was met zingen in pubs. ? In 2018 begon hij pas de aandacht te trekken. Hij brak het record als de meest gehoorde onafhankelijke artiest bij Spotify en hij opende de Europese tour van Sam Smith. Funko brengt nu een hele leuke Funko Pop uit van Lewis!

NASCAR

Over het circuit racen en 200 km per uur gaan moet een opwindende ervaring zijn, niet dat we het zouden weten, want we zijn te gek om het te proberen. ? We denken dat het gemakkelijker is om dat aan de professionals over te laten en een veiligere manier te vinden om onze sensatie te ervaren. Funko’s assortiment NASCAR Funko pops bijvoorbeeld!

The Mandalorian

The Mandalorian werd meteen een hit toen het eind 2019 op Disney + werd uitgebracht. Met al deze opwinding rondom de show werd door Disney natuurlijk een tweede seizoen georganiseerd. Funko brengt tevens weer een aantal nieuwe Funko Pops uit en we verwachten in de toekomst nog meer te zullen zien. Naast deze Funko Pops, brengt Funko ook nog geweldige tassen en pins uit! (Exclusief bij Walmart, dus het word even zoeken). The Mandalorian S2 is inmiddels alweer even uit, heb jij al een aantal afleveringen gezien? ?

Grumpy Cat

Grumpy Cat is de bijnaam waarmee de kat bekend werd, haar echte naam was Tardar Sauce. Ze verwierf bekendheid op internet nadat in 2012 foto’s werden uitgebracht. Ze werd al snel een meme en eigenaar van pagina’s op social media die voor miljoenen volgers zorgde. Grumpy Cat reisde de wereld rond, maakte televisieoptredens en speelde in 2014 zelfs in haar eigen kerstfilm. Deze Funko Pop is zo schattig! ?

TLC

De jongere generatie is misschien niet zo bekend met deze groep, maar als je een liefhebber bent van hiphopcultuur uit de jaren 90, heb je zeker gehoord van deze drie vrouwen. ? Ja, laten we praten over TLC! De groep werd opgericht in 1992 met leden Tionne “T-Boz” Watkins, Rozanda “Chilli” Thomas en Lisa “Left Eye” Lopes, die in 2002 stierven. Al deze meisjes hadden toen ze de groep oprichtten talent en de wil om iets groots te doen en dat deden ze ook. In minder dan 10 jaar in de muziekwereld verkocht het trio meer dan 27 miljoen platen en werd het de grootste vrouwelijke groep aller tijden. Van alle prijzen heeft TLC 5 Grammy’s verzameld, de belangrijkste prijs in de muziekbusiness. Ken jij ze?

Stranger Things

Rechtstreeks uit Hawkins komt de geweldige 2-pack Funko Pops van The Duffer Brothers. Misschien weet je het al, het gaat om de hitserie van Netflix, Stranger Things. De Funko Pops zijn afgewerkt in grijstinten en staan ondersteboven in de doos en vertegenwoordigen de Upside Down World, een alternatieve realiteit die parallel aan de menselijke wereld in de serie bestaat. Mocht je The Duffer Brothers niet kennen, ze zijn onder meer bekend van het maken van Stranger Things. ?

Street Art Collection

Eerder werden al een aantal favoriete helden uitgebracht in deze fantastische stijl! Dit keer worden Iron Man en Captain America er aan toegevoegd! ?

Marvel: Lucha Libre Edition

Funko breidt zijn Marvel Pop collectie uit met de aankondiging van de Lucha Libre editie. ? Enkele van onze favoriete Marvel Comics helden en schurken krijgen een luchador make over met nieuwe kostuums en namen. Deze ontwerpen zijn vrij uniek omdat ze een nieuwe kijk geven op deze klassieke Marvel Comics personages. Er zijn in totaal zeven Funko Pops, evenals een assortiment aan Pop sleutelhangers en knuffels.

Run DMC

Run DMC was een hiphopband opgericht door Jason “Jam-Master Jay” Mizell, Joseph “DJ Run” Simmons en Darryl “DMC.” McDaniels. De groep had een enorme impact op de hiphopontwikkeling in de jaren 80 en wordt beschouwd als de brug tussen de old school hiphop en moderne hiphop. Geweldig toch? ?

FiGPiN

Ja hoor! We krijgen weer nieuwe FiGPiNs! Welke voeg jij toe aan je collectie? ?

Dit was het Overzicht van Oktober 2020 Week 4! Welke is jouw favoriet?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!