In deze week zijn er voornamelijk veel Funko Pops verschenen naar aanleiding van oude films, tvseries of speelgoed. Wil je weten welke dat zijn? Kijk dan hier verder!

V TV Show

De spannende saga die in 1983 begon met V – The Original Television Miniseries, werd een strijd om de mensheid te redden. Dit spannende avontuur springt van de verbazingwekkende openbaring van reptielachtige wezens die zich verborgen houden achter menselijke maskers tot de geboorte van het eerste hybride kind en tot het aftellen naar de nucleaire Apocalyps. We hebben hier de eerste V Funko Pops ter ere van de televisieklassieker! ?

Retro Toys: Clue

Hasbro’s Clue Game is het klassieke onderzoeksspel! Als je ook het inzicht in je draagt ‚Äč‚Äčom ingewikkelde raadsels op te lossen, dan ben je hier aan het juiste adres! Het spel is ontwikkeld op een bord dat een landhuis simuleert, met verschillende kamers en verschillende objecten. Het doel is om te bepalen welke van de zes verdachten, wapens en kamers betrokken zijn bij een moordmisdrijf. Funko brengt geweldige Clue Pops uit voor de Hasbro fans! ?

Blade Runner

Voor alle sciencefiction fans! ? Het is november 2019 en Los Angeles verkeert in een staat van stedelijk verval. De bevolking daalt en mensen worden geconfronteerd met een nieuwe bedreiging: andro√Įden gebouwd met biotechnologische technieken die uiteindelijk in opstand komen tegen de mensheid. Een voormalige elite squadronofficier krijgt de opdracht om een ‚Äč‚Äčgroep menselijke klonen op te sporen die illegaal op aarde blijven. Zijn deze Funko Pops niet fantastisch?

Marvel

Onze favoriete held die in actie komt in een dynamische pose. Dankzij een speciale verftechniek heeft hij er nog nooit zo goed uitgezien! Deze geweldige Funko Pop past perfect bij de andere exclusieve houtdecoraties van Marvel, zoals Groot, Captain America en Iron Man. Deze geweldige pop zal zeker een statement maken in elke Funko collectie. ?

Funkoween Part 2

Eerder bracht Funko al een serie geweldige Funko Pops uit met het thema Halloween! We gaan dus nog even door met nog een aantal nieuwe Funko Pops! ?

Masters of the Universe

De¬†animatieserie¬†Masters of the Universe¬†was in de jaren tachtig over de hele wereld zeer succesvol.¬†Het vertelt het verhaal van He-Man, de machtigste man in het universum, die geconfronteerd wordt met kwade krachten om de Eeuwige planeet te redden van de Skeleton plannen en de geheimen van Grayskull Castle te beschermen. Funko heeft zojuist een nieuwe golf Retro Toys Pops uitgebracht, ge√Įnspireerd door het uiterlijk van de klassieke Masters of the Universe serie uit de jaren 80, en de lancering belooft zowel oude als nieuwe fans aan te trekken. In deze nieuwe serie zullen we Funko Pops van nieuwe personages vinden die nog nooit eerder zijn gezien en nieuwe versies van anderen die al bekend zijn. ?

Paka Paka

Soup Troop is de nieuwe serie Funko’s Paka Paka figuren.¬†Paka Paka verschijnt in mysterieuze blinde capsules verpakt in plastic ballen. In dat geval bepaalt jouw geluk welke kom soep je mee naar huis neemt! ?

Around The World

Douglas de bever is een trotse Canadese ambtenaar die dol is op blauwe gaaien en smakelijke ahornsiroop! ? Natuurlijk komt deze Funko Pops weer inclusief een fantastische pin voor in je Around The World Paspoort!

Steve Aoki

Steve Aoki is vooral beroemd geworden door taarten gooien. Bij de volgeboekte concerten van de DJ vliegen de taarten. Geen kleine gebakjes of koekjes, maar echte grote slagroomtaarten! Ben jij een enorme fan van deze DJ? Dan mag je deze Funko Pop zeker niet missen! ?

Mario Andretti

Vier keer winnaar van het USAC National Championship en het Formule 1 Wereldkampioenschap in 1978, hij is de eerste en enige persoon die zowel de Indianapolis 500, de Daytona 500 als de Formule 1 heeft gewonnen. Voeg jij Mario Andretti toe aan je collectie? ?

Back to the Future

Marty Mcfly krijgt weer een nieuwe Funko Pop! Hij draagt ‚Äč‚Äčzelfs de glimmende kleurrijke hoed, zijn kenmerkende jasje en een paar coole kicks! Inmiddels zijn er al veel Back to the Future Pops verschenen, verzamel jij ze allemaal? ?

Vinyl Soda

Woody, gemaakt door de Amerikaanse cartoonist en animator Walter Lantz, is een geanimeerde, energieke en grappige specht die als eerst verscheen in 1940. Perfect voor je cartooncollectie! Helaas is deze Soda Vinyl Figuur gelimiteerd tot 3000 stuks, even zoeken dus! ?

Pins

Tot slot hebben we een aantal geweldige nieuwe Funko pins voor je op een rijtje gezet! FiGPiN heeft tevens ook een aantal nieuwe pins! ?

Dit was het Overzicht van Oktober 2020 Week 3! Welke is jouw favoriet?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!