Eindelijk! Het aftellen voor Halloween is begonnen! We hebben al een aantal griezelige Funko Pops voorbij zien komen, maar deze maand zien we er meer! We hebben alle nieuwe items van Oktober Week 1 voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier!

Walmart Con

Terwijl iedereen zich concentreerde op New York Comic Con 2020, had Walmart een speciale mini conventie online. Deze mini conventie maakte een aantal exclusieve items bekend, verdeeld over twee dagen. Sommige van deze items staan nog steeds online, maar ze zijn ook verkrijgbaar in de Walmart Winkel. Aangezien wij in Nederland geen Walmart hebben, zal het dus lastig worden om aan deze Funko Pops te komen. Dat word even vechten voor een van deze exemplaren! Wees er daarom snel bij! ?

Als eerste beginnen we met een zeer exclusieve set van The Office Mystery Mini Figuren met alle favoriete personages! ?

Voor alle AC/DC fans word er een Pop Album uitgebracht van AC/DC’s Back in Black Album! ?

In de blog van September zagen we ze al verschijnen, Dumb and Dumber Funko Pops! Omdat de winter er aan zit te komen, worden ze uitgebracht in hun ski outfit. ⛷ Het lijkt niet om een 2-Pack te gaan, maar om 2 aparte Funko Pops. Voeg jjij Floyd en Lloyd toe aan je collectie? ❄️

De onthullingen van Funko houden niet op, want Beast van X-Men word ook uitgebracht als Walmart Exclusive om de 20ste verjaardag te vieren van de film. Deze Pop zal een flock variant zijn, met zijn donzige blauwe vacht is dit in vergelijking met de normale versie toch net iets indrukwekkender! ?

We vieren alvast een beetje Halloween met de volgende Funko Pops van Beetlejuice en Creepshow! ? De Creepshow Funko Pop werd al eerder uitgebracht, maar dit keer als een Glow in The Dark Pop.

Een nieuwe 10 inch Superman Funko Pop met een speciale metallic chase variant! Superman poseert in zijn klassieke houding. Is hij niet geweldig? ?‍♂️

We houden niet op met de nieuwe 10 inch Funko Pops. Ben jij gek op de Marvel Zombies Funko Pops? Dan zijn deze perfect voor jou! De 10 inch Marvel Zombies Funko Pops komen exclusief naar Walmart! ?

Fantasia 80th Anniversary

Om het tijdloze meesterwerk van Walt Disney te vieren, heeft Funko zes geweldige Disney Fantasia 80th Anniversary Funko Pops uitgebracht. We krijgen Mickey Mouse in zijn iconische rol als tovenaarsleerling, Hyacinth Hippo in zijn balletoutfit, Peter Pegasus, het speelse veulen dat ook wel Baby Pegasus wordt genoemd, Chernabog, een van de machtigste schurken die Walt Disney ooit heeft gemaakt en twee pops uit de Art Series met Mickey, onze favoriete held. ? Mickey verschijnt ook als een extra groot exemplaar!

Marvel: Street Art Collection

De Street Art Collection! Een nieuwe lijn van Funko! Deze Street Art lijn zal in totaal zeven Pops hebben, en de eerste die voor deze lijn werd onthuld was Miles Morales, met zijn eigen exclusieve New York Comic Con 2020 Funko Pop. Nu krijgen we een hele mooie Daredevil! Een geweldige collectie die je niet mag missen. ?

Around The World

Nora is een ijsbeer uit Noorwegen die graag urenlang in ijskoud water zwemt, vooral als er lekkere vis te krijgen is! IJsberen behoren tot de beroemdste dieren die in Noorwegen leven. Ze leven vrij in delen van het Noorse grondgebied en kunnen tijdens toeristische expedities worden bekeken als ware natuurwonderen. Nora verschijnt uiteraard met een fantastische pin voor in je Around The World Paspoort! ?

Pixar Halloween Collector Box

Het aftellen naar Halloween is net begonnen en Funko biedt ons, in samenwerking met Amazon.com, een nieuwe Pixar Halloween box aan. ? Deze griezelige exclusieve doos bevat 2 Funko Pops, 1 Pin, een sticker en een T-shirt. Ze zijn geweldig! ?

Star Wars: Battle at Echo Base

Veel Star Wars licentiehouders concentreren zich dit jaar op de 40ste verjaardag van “The Empire Strikes Back”. Funko presenteerde al de eerste reeks Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back 40th Anniversary items, een zogenaamde “Battle at Echo Base” serie met in totaal zes verschillende Deluxe Pops. Alle Funko Pops zullen verschijnen als Amazon Exclusive. Het idee van deze serie is dat je uiteindelijk alle Funko Pops met elkaar kunt verbinden (misschien zoals de Marvel Avengers Assemble serie?). Darth Vader en Snowtrooper Funko Pop kun je nu ook eindelijk aanschaffen! ?

Rapunzel

Speciaal voor je Disney collectie! Rapunzel met haar iconische lange, blonde haar. Ze heeft bloemen in haar haar, een lantaarn in haar handen en avontuur in haar hart. Een must have voor alle Disney fans! ?

Notorius B.I.G

Notorius B.I.G is de bijnaam van Christopher George Latore Wallace. Geboren in 1972 in New York City, is hij een gerespecteerde rapper geworden met krachtige rijmen en diepe toon, door Billboard beschouwd als de beste rapper aller tijden. Biggie Smalls verschijnt als een goude chrome Funko Pop met zijn iconische gouden kroon die B.I.G droeg tijdens zijn laatste fotosessie. Drie dagen na de fotoshoot werd hij op 24-jarige leeftijd in Los Angeles doodgeschoten. Toon je respect voor Notorius B.I.G met deze geweldige Funko Pop! ?

Back To The Future

Je hebt misschien geen DeLorean, en reizen naar het jaar 2015 klinkt nu misschien niet zo opwindend als toen Back to the Future werd uitgebracht, maar je kunt een speciale Marty McFly Funko Pop hebben! Marty McFly verschijnt in zijn outfit uit de jaren 80, als Glow in The Dark variant! Wil jij hem hebben? ?

Jungle Book

Iedereen kent de geweldige film Jungle Book wel! Funko brengt een hele leuke Funko Pop uit van de schattige Mowgli, gehypnotiseerd door de kwaadaardige slang Kaa. Dit is een eenmalige gelimiteerde serie en de allereerste Vero Neko Exclusive Funko Pop. ?

Coco

Coco, de animatiefilm van Disney Pixar, viert een leven waarin de ontdekking van een mysterie van generaties leidt tot een meer buitengewone en verrassende familiereünie. Hier vind je Pepita, de kleurrijke en spirituele gids van Mamá Imelda, Miguel’s betovergrootmoeder. Rechtstreeks uit het Land of the Dead! ?

FiGPiN

Even iets anders dan Funko. Er komen nieuwe Pins uit van DragonBall en een aantal artiesten! Ook worden er nieuwe Pins toegevoegd aan de huidige collectie van Naruto! Welke verzamel jij? ?

Dit was het Overzicht van Oktober 2020 Week 1! Naar welke Funko Pop ga jij op zoek?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!