We hebben deze week veel verschillende bekende personages voorbij zien komen. Er zit deze week voor iedereen iets leuks tussen! Bekijk ze hier!

Marvel

Het is een turbulente reis geweest voor Eddie Brock. En de verrassingen blijven komen. In Venom’s nummer 5 vallen Eddie en Miles Morales bijna dood in New York wanneer Venom plotseling zijn vleugels spreidt en begint te vliegen. Alsof een sterkere en dodelijkere versie van Spider Man niet genoeg was, krijgt Venom nu ook meer krachten! ?

Avengers: Endgame bracht veel opvallende zinnen, sommigen van hen verschenen zelfs op het laatste moment. Een van de meest iconische lijnen van de film genereerde veel hashtags, commotie en bracht veel tranen bij de fans van de Marvel franchise. Tijdens Tony’s begrafenis kijken zijn dochter Morgan en zijn vrouw Pepper Potts thuis naar een hologram van hem, geprojecteerd vanaf de Mark 85 pantserhelm, met Tony’s boodschap voor zijn dood. Aan het einde van de toespraak staat Tony op, gaat naar de helm om de boodschap te sluiten, maar kijkt zijn dochter Morgan recht aan en zegt: ‘I love you 3000’. ?

Weer een nieuwe Funko is uitgebracht voor de Street Art Collection, met dit keer Luke Cage!

De Venomized Funko Pops blijven maar komen en we vinden ze geweldig! Voeg jij deze toe aan je collectie? ?

Disney

Early to Bed, uitgebracht in 1941, is een klassieke korte Disney tekenfilm met in de hoofdrol een slaperige Donald Duck die vecht tegen een irritante, luide tikkende wekker en een opklapbed dat hem blijft beknellen. Hij is zo leuk! ?

Funko heeft zojuist deze ongelooflijke 10 inch Jack Skellington uitgebracht, die compleet wordt geleverd met zijn geliefde hond Zero, en hij is ook Glow In The Dark! Hij zal het perfecte middelpunt zijn voor elke Nightmare Before Christmas collectie. ?

Dragon Ball

Oorspronkelijk bedoeld als een exclusive voor New York Comic Con 2020, komt de Pilaf nu uit als Gamestop exclusive. “Great King Pilaf”, is de eerste hoofdschurk van de Dragon Ball manga en anime serie en een secundair personage in Dragon Ball Super en Dragon Ball GT. Voeg jij hem toe aan je collectie? ?

My Hero Academia

Ochaco Uraraka is zeker een erg populair personage in de animatieserie My Hero Academia. Hoewel Ochaco niet de beste student is in de 1-A heldenklasse, zegt alleen al haar intrede in de UA veel over haar potentieel als superheld en, net als haar vriendin Izuku, groeit ze snel en haalt ze haar ogen nooit van het doel af. Een must have voor alle My Hero Academia fans! ?

Star Wars

Funko heeft zojuist de nieuwe Funko Pops aangekondigd van Star Wars: The Clone Wars – Mandalorian Super Commando. De soldaten van Human Death Watch die loyaal waren aan Darth Maul’s Shadow Collective tijdens de Clone Wars. Fantastische Funko Pops! ?

De verbazingwekkende Concept Series van Star Wars Funko Pops zijn gebaseerd op de personage concept art van de legendarische Ralph McQuarrie, die vorm gaf aan de ideeën van George Lucas bij het maken van de originele trilogie. George Lucas huurde Ralph McQuarrie in 1975 in om hem te helpen met visuele oplossingen voor de toekomstige film. Hoewel hij al jaren een Star Wars script schreef, had Lucas alleen maar aanwijzingen over hoe dit er allemaal echt uit zou kunnen zien. De illustraties van McQuarrie hielpen de film te maken en vormden uiteindelijk de algehele look en feel van het Star Wars universum. ?

Retro Toys

Metalhead uit de Teenage Mutant Ninja Turtles franchise zal ook verschijnen. Metalhead is een robotachtige Turtle die normaal gesproken aan de kant van het goede vecht. In 1987 werd hij gemaakt door Krang, maar opnieuw geprogrammeerd door Donatello. ?

The Making Fun Movie and Brian Mariotti

Miljoenen Funko Funatics hebben MAKING FUN – THE STORY OF FUNKO gezien sinds het debuut in 2018. ? “Making Fun: The Story of Funko” werd voor het eerst vertoond tijdens de San Diego Film Awards 2018 en won de prijs voor Beste Documentaire Feature Film! De film is een bewijs van de levendige Funatic gemeenschap en de kracht van het vermogen van popcultuur om mensen bij elkaar te brengen. Er zijn slechts 5000 van deze Funko Shop Exclusive bundel gemaakt en deze bevat een Blu-Ray van Making Fun en een Funko Pop van CEO Brian Mariotti.

Naruto

Iedereen die Naruto’s verhalen goed volgt, zou moeten weten dat zijn favoriete gerecht ramen is. ? Maar wist je dat de plek waar hij zijn smakelijke maaltijd proeft, Ichiraku Ramen, in het echte leven bestaat? Het kleine restaurant waar Naruto Uzumaki gewoonlijk zijn favoriete eten eet, bestaat echt en werd bezocht door Masashi Kishimoto in zijn studententijd. Daarom is het nog steeds mogelijk om de authentieke Ichiraku Ramen te proeven en je in het echt als Naruto te voelen!

Willie Nelson

Willie Nelson werd in 1933 in Texas geboren. Nelson wordt erkend als onderdeel van het ‘outlaw country’, een kritiek subgenre in de VS. De albums Shotgun Willie (1973), Red Headed Stranger (1975) en Stardust (1979) maakten van Nelson een van de meest erkende artiesten in de countrymuziek. Naast het ontwikkelen van een lange muzikale carrière, heeft Nelson opgetreden in meer dan dertig films. Op 87-jarige leeftijd, en met meer dan 70 albums op zijn naam, is de zanger nog steeds actief. First Rose of Spring is de naam van zijn laatste album dat dit jaar verscheen. ?

Slipknot

Het heeft even geduurd tot ze uit werden gebracht maar nu komen ze er dan toch, eindelijk! De band werd in 1995 opgericht door percussionist Shawn Crahan, drummer Joey Jordison en bassist Paul Gray. Er zijn nu veel meer leden, waaronder; Corey Taylor, Mick Thomson, Jim Root, Sid Wilson, Craig Jones. Nu in Funko Pops vorm! ?

Marvel Collector Corps

Het thema is bekend voor de Collector Corps Box van Januari! Marvel’s Collector Corps Lucha Libre abonnementsbox is nu beschikbaar op Amazon. Elke doos bevat 4-5 exclusieve verzamelobjecten, waaronder 3 exclusieve Pops! ?

Tiger Woods

Tiger Woods wordt door velen beschouwd als de beste golfspeler aller tijden. Hij staat bekend om het winnen van verschillende kampioenschappen en het breken van verschillende wereldrecords. Hij begon golfkampioenschappen te winnen voordat hij de adolescentie bereikte en was pas 21 jaar oud toen hij in 1997 een van de vier belangrijkste golftoernooien, de Masters, won. In 2000, op 24 jarige leeftijd, werd Woods de jongste golfer en de vijfde wereldkampioen. ?

Stephen King

Stephen King, de populaire auteur van horrorromans, keert terug met een nieuw en exclusieve Funko Pop. Deze Funko Pop werd eerder al uitgebracht in kleur, maar dit keer kun je hem ook aanschaffen in zwart-wit! ?

FiGPiN

We eindigen deze week met een aantal nieuwe FiGPiNs!

Dit was het Overzicht van November 2020 Week 4! Welke is jouw favoriet?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!