De feestdagen zijn aangebroken, daarom zal het ook wat rustiger zijn met bekendmakingen van nieuwe Funko Pops! Toch hebben we nog een aantal leuke Funko Pops voor je op een rijtje gezet, bekijk het overzicht hier!

Around The World

Dit is Carmen! Ze is een zeldzame junglekat uit Spanje die van flamenco houdt, een zeer expressieve dansstijl die eeuwen geleden begon. Flamenco is een typisch Spaanse muziek en dansstijl. Deze culturele uitdrukking heeft voornamelijk betrekking op de autonome gemeenschap Andalusië, in het zuiden van Spanje, en de stad Murcia en de regio Extremadura. Met Arabische, Joodse en zigeunerinvloeden is flamenco aanwezig in de identiteit van het Andalusische volk en wordt het beschouwd als een icoon van de Spaanse cultuur. In 2010 werd het door UNESCO verkozen tot immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid. Natuurlijk word deze Funko Pop weer geleverd met een fantastische pin, voor in je Around The World paspoort! ?

Eastbound & Down

Eastbound & Down is een comedy die het leven vertelt van Kenny Powers, een voormalige honkbalspeler die zou domineren in de Major Leagues. Toch kwamen er twee dingen tussenbeide: de verzwakkende en ondraaglijke persoonlijkheid van zijn fastball. De honkbalspeler overschreed zijn hoogtepunt maar vindt zichzelf nog steeds een winnaar in sport en leven. Kenny keert nu terug naar zijn vaderland in het zuiden om gymleraar te worden. De Komische acteur Danny McBride produceert, schrijft en schittert in het programma. Voeg jij deze geweldige Funko Pops toe aan je collectie? ?

Marvel

Met de release van Avengers: Endgame keken we naar Stan Lee’s laatste filmoptreden. In de scène van Avengers: Endgame zagen de fans Stan Lee uit de jaren 70 langs een legerbasis rijden terwijl hij de pacifistische slogan “Make love, don’t make war” uitsprak. De scènes van Stan Lee is waar fans erg van hielden en markeerden het tijdperk van Avengers dat ten einde is gekomen, zoals Lee’s speciale optredens. Dit is een must have voor alle Marvel fans! Geef Stan-Lee nu een geweldig plekje in je verzameling! ?

Bozo the Clown

Klaar om vreugde toe te voegen aan je verzameling? ? Funko brengt een Funko pop uit van Bozo, ‘s werelds beroemdste clown. Bozo was een personage gemaakt voor kinderentertainment en een van de meest iconische clowns aller tijden. Hij werd in 1946 in de Verenigde Staten gemaakt door Alan Livingston, oorspronkelijk voor de platencollectieserie met kinderverhalen Bozo at the Circus. Goofy’s originele dubber, Vance Colvig, was degene die de stem van Bozo maakte voor de opnames. Bozo begon zijn carrière bij de televisie in 1949. Larry Harmon, een van de eersten die de clown speelde in de nieuwe media, kocht de rechten van het personage en maakte er een franchise van, waardoor hij een zeer humoristische persoonlijkheid kreeg. Samen met Hollywood-stylisten vond hij stekelig haar uit voor Bozo. Op dit moment was Bozo zeer succesvol op de Amerikaanse televisie. Larry Harmon trainde meer dan 200 acteurs om het personage te spelen op verschillende lokale kanalen die Bozo in de VS lieten zien. Een van deze acteurs was Bob Bell, die 25 jaar Bozo speelde. Toen Willard Scott de clown speelde, deed het programma merchandise voor McDonald’s, die later zijn eigen clown, Ronald McDonald, creëerde.

The Simpsons

Je favoriete buurman uit The Simpsons krijgt een eigen Funko Pop! ? Ned Flanders woont in een van de best bewaarde huizen van Evergreen Terrace en Leftorium, zijn linkshandige detailhandel, groeit. Hij is ook eigenaar van de Flancrest Enterprises, die religieuze haakkleden maakt. Ned heeft niet veel te klagen. Behalve zijn buurman, Homer Simpson, en al zijn godslasteringen aan de andere kant van het hek.

Pokémon

Pokémon, de franchise die oorspronkelijk begon als een RPG videogame en erin slaagde uit te breiden naar andere entertainmentmedia zoals tv-series, films, kaartspellen en actiefiguren, en een erkend merk op de wereldmarkt werd, krijgt deze week vier grote toevoegingen! Beetje bij beetje krijgt de Pokémon Funko serie vorm. In februari komen er drie nieuwe personages en de zoveelste versie van een oude bekende aan. Pokémon fans zullen waarschijnlijk erg enthousiast zijn over deze release! ?

WWE

De Undertaker keerde terug om het op te nemen tegen AJ Styles in een epische Boneyard Match in het hoofdevenement van WrestleMania 36. In een gevecht dat een mega WWE productie waardig was, versloeg De Undertaker AJ Styles. De wedstrijd vond plaats op een begraafplaats. AJ Styles verraste en maakte zijn intrede in het geluid van het Undertaker themalied, in een kist. De Undertaker verscheen op een motorfiets, Nadat hij Styles levend had begraven, stapte De Undertaker op zijn motorfiets en verliet de begraafplaats, waarmee hij de eerste avond van de WrestleMania 36 wedstrijden afsloot. Voeg jij hem toe aan je collectie? ?

Good Omens

Wat gebeurt er als de Apocalyps de levensstijl van twee vrienden in een kleine stad in Engeland bedreigt? Wat gebeurt er als deze twee vrienden de engel en de duivel zijn? Dit is het uitgangspunt van Good Omens, de bestseller geschreven door Neil Gaiman en Terry Pratchett in 1990, die een miniserie van Amazon Prime werd. Ben jij een grote fan? Dan mag je deze Funko Pops niet missen! ?

The Mandalorian

Helaas is er een einde gekomen aan Seizoen 2 van The Mandalorian. De laatste aflevering zat vol verrassingen en het is een show waar veel mensen fan van zijn geworden! Funko brengt een Funko Pop uit met T-Shirt van IG-11 met The Child! Hij is zo leuk! ?

Dit was het Overzicht van December 2020 Week 3! Welke is jouw favoriet?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!