We zien deze week weer nieuwe dingen verschijnen van Funko! Waaronder een nieuwe lijn van Paka Paka! Ben jij nieuwsgierig wat er deze week bekend is gemaakt? Bekijk dan hier het overzicht!

Marvel

Een must have voor alle Spiderman fans! Funko brengt een geweldige Funko Pop uit van Spider Man in zijn Symbiote suit, met een Glow in the Dark afwerking! ?

Funko Vinyl Soda

We krijgen weer een nieuwe reeks Funko Soda Vinyl figuren! Welke ga jij toevoegen aan je collectie? ❤️

40 Year Old Virgin

In The 40 Year Old Virgin film is Andy Stitzer een 40 jarige man die een goede baan heeft, een eigen appartement heeft en speelgoedfiguren en stripboeken verzamelt. Ondanks zijn leeftijd blijft Andy echter maagd. Hij hecht er niet eens veel belang aan, maar zijn vrienden accepteren het niet. Ze zijn vastbesloten om Andy zijn maagdelijkheid te laten verliezen en proberen ervoor te zorgen dat Trish, een alleenstaande moeder die ook 40 is, zijn partner wordt. Er verschijnen 3 Funko Pops van deze fantastische film. Een uit de klassieke scène waarin Andy zijn borst laat harsen, en de andere waarin Andy Oscar in zijn handen houdt in 2 varianten. ?

Paka Paka

De Paka Paka lijn is terug met een nieuwe serie. Daisy Duke Dogs is officieel vrijgegeven. Deze mysterieuze verzamelobjecten zijn verpakt in verbazingwekkende plastic ballen in gachapon stijl. Zijn ze niet schattig? ?

Garbage Pail Kids

Dit jaar vieren we de 35e verjaardag van de Garbage Pail Kids! Garbage Pail Kids is een serie verzamelkaarten, geproduceerd en uitgegeven door Topps. Iedere verzamelkaart in de serie vertoont een Garbage Pail Kid figuur die aan één of andere komische abnormaliteit lijdt of een vreselijk lot ondergaat. We hebben allemaal onze innerlijke monsters, maar GPK tilt het naar een heel nieuw niveau! Mis je de maffe kinderen uit je puberteit? Verzamel dan deze Funko Pops! ?

The Flintstones

Cocoa en Fruity Pebbles zijn merken van ontbijtgranen die op 20 oktober 1971 door Post Consumer Brands werden geïntroduceerd met personages uit de animatieserie The Flintstones als woordvoerder. Sinds hun verschijning zijn Fruity Pebbles en zijn tegenhanger met chocoladesmaak de favoriete graansoort van Amerikaanse families geworden. Een van de meest gerespecteerde tekenfilms aller tijden, The Flintstones, uitgezonden van 1960 tot 1966. Voeg jij ze toe aan je collectie? ?

My Chemical Romance

The Black Parade was het derde studioalbum van My Chemical Romance, uitgebracht in oktober 2006. Het bevatte iconische nummers zoals Teenagers en Welcome to the Black Parade. De Black Parade verdiende onlangs een plekje op de nieuwste editie van de Rolling Stone’s 500 Greatest Albums of All Time lijst en kreeg de erkenning die het verdient. Funko brengt daarom een prachtige Funko Pop uit! ?

Queen

Funko heeft zojuist een nieuwe Funko Pop album uitgebracht, gebaseerd op de cover van Queen’s album News of the World uit 1977. News of the World wordt beschouwd als een van de beste rockalbums aller tijden, met klassiekers als “We Will Rock You” en “We Are The Champions”, en is een van de beste lp’s van Queens. Dit is een ware must have voor alle Queen fans! ? Daar blijft het niet bij, want Funko brengt nog 2 Funko Pops uit van Freddie Mercury! Hij is een van de meest aanbeden muzikanten ooit, wiens zang een generatie muziekliefhebbers heeft veranderd.

Street Art Collection

De laatste van deze geweldige lijn is deze week bekend gemaakt! We sluiten af met deze hele mooie Funko Pop van Spider Man! ?

Dit was het Overzicht van December 2020 Week 2! Welke is jouw favoriet?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!