Er is een nieuwe Funko shop-in-shop geopend in Moskou! Kom je wel eens in Rusland of zou je wel eens alle bezienswaardigheden in Rusland willen bezoeken? Als een echte Funko fan mag een bezoekje aan Hamleys Rusland dan niet ontbreken!

Funko heeft samengewerkt met Hamleys Rusland en heeft een ​​nieuwe Funko shop-in-shop gelanceerd, waarmee het bedrijf zijn internationale inspanningen naar een hoger niveau kan tillen. De shop-in-shop in Moskou, ook wel bekend als de Funko Zone werd op 21 februari gelanceerd voor media en influencers, gevolgd door een grote opening voor het publiek op 22 februari. ?

Bij de opening van de nieuwe permanente shop-in-shop zijn er een hoop foto’s vastgelegd. Hamleys en Funko zijn van plan een meeslepende ervaring te bieden, zodat klanten een wereld van Funko kunnen ervaren en kunnen vieren via een levensgrote Funko Pop doos, grote beelden van Disney’s Maleficent, Hagrid van Harry Potter en een Storm Trooper van Star Wars. ?

De ruimte, die een eerbetoon zal zijn aan de Funko winkels in Seattle en Hollywood, zal de thuisbasis zijn van nieuwe Funko releases, waaronder Loungefly, Funkoverse en meer. Om de nieuwe shop-in-shop te vieren, werden er een aantal exclusieve Funko Pops uitgebracht. Overwatch D.va Pop! (Diamond), Cruella De Vil Pop (Diamond) en Pennywise met Glow Bug Funko Pop. ?

Funko heeft de afgelopen weken haar merk flink uitgebreid, met als hoogtepunt de recente onthulling van nieuwe Funko games. De nieuwe releases van Funko Games strekken zich uit van diepgaande bordspellen tot gezamenlijke gezinspret tot typische feestkeuzes. Bovendien gebruikte Funko ook de New York Toy Fair als lanceerplatform voor de nieuwe productlijn Snapsies. Door middel van Snapsies heeft Funko een speelgoedlijn speciaal voor de jongere markt ontwikkeld, met snap-and-match-technologie waarvoor patent is aangevraagd, waardoor kinderen personalisatie kunnen toevoegen aan een gevarieerde reeks personages zoals rockster eenhoorn Jett, superatletische berggeit Billie en egel Boe, de bakker. ⭐️

Heb jij al besloten om een kijkje te gaan nemen?