Toggle Nav

Happy Funkoween 2021!

Happy Funkoween 2021!

Funkoween is weer begonnen! Funko onthuld in Mei al een groot aantal griezelige Funko Pops, lekker op tijd voor Halloween!


Paka Paka

De eerste onthulling is de Paka Paka Boo Hollow collectie! Ze zijn schattig en griezelig!









Scooby-Doo

Als je Scooby-Doo al een tijdje volgt, weet je waarschijnlijk al wie de Hex Girls zijn. The Hex Girls is een rockband, die is opgericht voor de tekenfilmserie Scooby-Doo. Hun eerste optreden was in de Scooby-Doo and the Witch’s Ghost film in 1999. Scoor jij deze geweldige 3-Pack?



Disney Villains

Net als goede sprookjes zitten de Prinsessen films vol romantiek, avontuur en hiervoor zijn verschillende elementen nodig. Daarom zijn er in alle verhalen niet alleen prinsessen, prinsen en vrienden, maar ook schurken! Disney schurken zijn sluw, slecht en ook erg grappig. Ook al zijn ze slecht en maken ze het leven van de prinsessen zuur, we houden van ze. Maleficent, Ursula, Evil Queen, Cruella de Vil. Ze zijn allemaal geweldig, maar we hebben allemaal een favoriet, nietwaar? Het is nu jouw beurt om te beslissen. Welke ga jij kiezen?











Elvira

Elvira is het iconische personage van de Amerikaanse trash cinema, ontstaan in de jaren ’80 en sindsdien erg geliefd. Elvira is een Halloween icoon en mag daarom niet ontbreken in de Funkoween collectie!



Hocus Pocus

Hocus Pocus is echt de meest klassieke Halloween film! De heksen komen weer tot leven door de roekeloosheid van een paar tieners. Ze hebben maar een nacht om weer in vlees en bloed te veranderen, en ze willen wraak nemen op de mensen voor wat hen drie eeuwen geleden is aangedaan. Voeg jij deze geweldige Funko Pop toe aan je collectie?





Jaws

Steven Spielberg’s Jaws, vond letterlijk het idee uit om een ​​’monsterfilm’ te maken, waarin het monster van het verhaal niets minder is dan een haai. Op het moment van de release werd Jaws de meest winstgevende film in de geschiedenis, maar de film hield deze positie slechts twee jaar vast, omdat in 1977 Star Wars het uiteindelijk inhaalde.



Michael Myers

De eerste Halloween film begint in 1963. We zien hoe de zesjarige Michael Myers zijn oudere zus vermoordt met een keukenmes op 45 Lampkin Lane. Vijftien jaar gaan voorbij en Myers wordt vrijgelaten uit een instelling waar hij wordt vastgehouden, en zijn psychiater, Samuel Loomis, wordt gedwongen hem te achtervolgen. Myers keert terug naar zijn oude woonplaats Haddonfield, Illinois, om op zoek te gaan naar een paar nietsvermoedende babysitters onder leiding van Laurie Strode. Deze items zijn perfect voor in je horror collectie!







Lilo and Stitch

21 juni 2002 was de releasedatum van een van de meest komische en gedenkwaardige films van Walt Disney Studios: Lilo & Stitch. Stitch is enorm schattig, zelfs in zijn Halloween outfit!



Gremlins

Gremlins is een geestverruimende, onweerstaanbaar leuke horrorfilm, geschreven door Chris Columbus en geregisseerd door Joe Dante, die een megahit is geworden. Billy krijgt een ongewoon huisdier, een zeer zeldzame mogwai. Het dier is vriendelijk, intelligent, harig en ongevaarlijk als drie gouden regels nooit worden overtreden: hij mag nooit worden blootgesteld aan zonlicht, mag geen contact hebben met water en mag nooit na middernacht worden gevoerd. Billy en zijn vriendin Kate noemen de mogwai Gizmo. Per ongeluk wordt Gizmo nat en produceert vijf wezens die in monsters veranderen. Een klassieke film met vele fans, mede dankzij de schattige Gizmo.





Corpse Bride

In dit verhaal van Tim Burton wordt de jonge Victor, die op het punt staat te trouwen, door een (lijk) bruid die hem voor zichzelf wil, meegesleept in een andere wereld. Speciaal voor alle Tim Burton fans brengt Funko nu deze geweldige speciale variant uit van Emily!



Demon Slayer

Demon Slayer fans zullen vooral blij zijn met deze enorme aantal Funko Pops van de populaire anime-serie. Het is een van de bestverkochte mangaseries aller tijden. Er is recent zelfs een film uitgebracht, die nu te zien is in de bioscoop. Heb je deze anime serie nog niet gezien, ga hem dan zeker kijken! We weten zeker dat je daarna niet kunt wachten op deze fantastische Funko Pops!









Vincent Price

Vincent Price was een man die een revolutie teweegbracht in horror, vanwege zijn prachtige uitvoeringen, legendarische personages en onvergetelijke films. Een geweldige Funko Pop voor Horror liefhebbers!



Brightburn

Brightburn, een film geproduceerd door James Gunn. In het complot landt een buitenaards kind op een boerderij in de Verenigde Staten waarvan de eigenaren besluiten de jongen op te voeden als hun zoon. Terwijl hij zijn krachten begint te ontdekken, begint hij het kleine stadje waar hij woont te terroriseren en wordt hij een duistere kracht op aarde. Voeg Brandon Breyer toe aan je collectie!



The Nightmare Before Christmas

Funko komt met een zeer grote collectie van The Nightmare Before Christmas, met dit keer iets speciaals! Er word een Funko Pop trein uitgebracht met je favoriete personages, verzamel jij ze allemaal? Verder krijgen we natuurlijk nog meer Funko Pops en andere fantastische items!











Carrie

Een film uit de jaren 70! Carrie White, een verlegen, introvert meisje, wordt veracht door haar klasgenoten op de middelbare school. Ze wordt systematisch vernederd door haar klasgenoten, vooral door Chris Hargenson. Niemand weet van paranormale krachten die Carrie bezit, die ze uiteindelijk gebruikt om wraak te nemen. 



DC

Dia de Los Muertos (The Day of The Dead) is een van de grootste tradities van Mexico, een feest dat tussen 31 oktober en 2 november in alle Mexicaanse staten wordt gevierd. Funko viert Dia de Los Muertos, door je favoriete DC personages een bijpassend ontwerp te geven!





The Curse of La Llorona

Een angstaanjagende verschijning, gevangen tussen hemel en hel, gevangen in een verschrikkelijk lot, bezegeld door haar eigen hand. Volgens de legende werd deze huilende vrouw (zoals ze zou worden genoemd) verliefd op een man die haar familie afkeurde, ze besloot weg te lopen met haar minnaar en kreeg twee kinderen. Totdat ze op een dag ontdekte dat haar man haar bedroog. Verwoest en blind van woede nam de vrouw haar kinderen (symbolen van dat rampzalige huwelijk) en verdronk ze in een meer. Tot slot stierf de vrouw aan een depressie door de ondraaglijke pijn van schuld en spijt.



The Walking Dead

Je weet nooit wanneer een zombie apocalyps werkelijkheid kan worden. Hé, het kan gebeuren. Met alle films en tv programma’s en videogames met zombiethema van de afgelopen jaren, verwachten we dat het vroeg of laat gebeurd, toch? Met The Walking Dead kun je je er in ieder geval op voorbereiden!



The Witcher

We hebben natuurlijk ook een Funko Pop voor alle gamers! The Witcher is een klassieker en voor velen de beste game ooit gemaakt. The Witcher won drie prijzen tijdens The Game Awards Shows, een belangrijke prijs in de videogame industrie. Er zijn al een aantal Funko Pops uitgebracht van The Witcher, maar voor de echte fans is er nu een Funko Pop met gamecover en beschermhoes!



Five Nights at Freddy’s

Natuurlijk mag Five Nights at Freddy’s niet ontbreken tijdens Funkoween! Superleuke actiefiguren en knuffels worden er uitgebracht van FNAF: Curse of Dreadbear!





Marvel Venom

Venomized Funko Pops zijn inmiddels erg populair geworden. Jacki O’Lantern mag dan ook niet missen als een Venom Funko Pop! Kingpin, meest bekend van Spider Man, krijgt ook een venomized Funko Pop!





Marvel Zombies

De Avengers veranderen in kannibalistische freaks. Kortom, de machtigste helden van de aarde zijn zombies geworden. Zo ook Thor, God of Thunder! Natuurlijk zijn er al een aantal helden aan vooraf gegaan, dus ga vooral op zoek naar de andere zombies! Red Hulk is een van de machtigste personages in het Marvel universum. Hij is niemand minder dan de schoonvader van de Hulk (Bruce Banner), Funko geeft hem ook een geweldige Funko Pop, speciaal voor Funkoween!



Funko Maskers

Disguise Inc. heeft een meerjarige licentieovereenkomst gesloten met Funko voor het ontwerpen, op de markt brengen, produceren en distribueren van een geheel nieuw product genaamd Funko Masks! De oversized maskers lijken precies op het hoofdje van de Funko Pops. Volgend jaar wordt de lijn uitgebreid met meer dan 30 nieuwe stijlen van verschillende extra licentiegevers. Je kunt nu lekker opvallen met Halloween en laten zien dat je een Funko fan bent! 









The Evil Dead

The Evil Dead is waarschijnlijk de meest populaire horrorfilm die 40 jaar geleden is gemaakt. In 2013 werd Ash door Empire uitgeroepen tot het beste horrorfilmpersonage ooit, wat hem een ​​geweldige toevoeging aan Funkoween maakt!



They Live

They Live geregisseerd door John Carpenter, de sciencefictionfilm uit 1988 beviel de critici niet bij de release, maar geniet vandaag de dag van de status als klassieker. Ga jij ze toevoegen aan je collectie?



Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias is een Amerikaanse komiek, acteur, schrijver en producent. Iglesias, in de volksmond bekend als Fluffy, is een van Amerika’s meest succesvolle komieken. Hij is vooral bekend om zijn grappen over zijn gewicht en zijn afkomst/cultuur. Gabriel heeft eerder al een Funko Pop gekregen, maar krijgt nu een speciale Dia De Los Muertos variant!



Alice in Wonderland

De Cheshire Cat is misschien wel het meest interessante en merkwaardige personage in Alice in Wonderland. De citaten van de Cheshire Cat zijn ook erg geliefd bij de fans. Funko brengt voor Funkoween een doorschijnende, Glow in The Dark Funko Pop uit van de Cheshire Cat.



Dungeons and Dragons

Strahd von Zarovich is een vampier, die zich voedt met het bloed van zijn slachtoffers, in een dreigend kasteel woont, mensen laat schrikken en onvermoeibaar op zoek is naar Tatjana, zijn grote liefde, door de stromingen van de tijd. Mimic een van de meest gevreesde wezens in alle Dungeons and Dragons, bekend om zijn vermogen om levenloze objecten na te bootsen. Beide Funko Pops worden geleverd met een speciaal ontworpen d20 dobbelsteen!



The Office

Met de enorme hoeveelheid fans van The Office en het aantal Funko Pops die al zijn uitgebracht, is het niet raar dat er nu weer nieuwe Funko Pops uit komen, want elke The Office fan herinnert zich de Halloween afleveringen!



Mandy

Als je Mandy hebt gezien, weten we dat je niet bent vergeten hoe krankzinnig het was! Dus natuurlijk moest Funko ons zowel Mandy als Red Miller Pops geven voor Halloween! Laten we beginnen met het voor de hand liggende te stellen: Mandy is geen film voor het hele gezin. De film van regisseur Panos Cosmatos is absoluut een perfecte middernachtfilm.



Trick ‘R Treat

Als je van cult horrorfilms houdt, is deze Funko Pop van Sam een geweldige aanvulling op je verzameling. Een beetje eng maar ook vertederend, deze pop zal er zeker feestelijk uitzien dit Halloween seizoen!



The Texas Chainsaw Massacre

Gewapend met zijn iconische kettingzaag, is deze Funko Pop een must have voor elke Texas Chainsaw Massacre fan of horrorverzamelaar. Met zijn iconische huidmasker en angstaanjagende details wordt dit zeker een hit! Leatherface is een van de engste horrorpersonages, daarom moest Funko er wel weer nieuwe Funko Pops van uitbrengen.



Monsters

Ook zijn de klassieke monsters er weer bij! Naast deze geweldige Funko Pops, worden er ook nog leuke Loungefly items en een prachtig boek uitgebracht!





Pennywise

Geen nieuwe Pennywise Funko Pops dit keer, maar andere geweldige items!



Funko Vinyl Soda

De super limited edition Vinyl Soda figuren van Funkoween zijn bekend gemaakt! Vampire Mickey, Sully, Ash van Evil Dead en meer van je favoriete personages worden dit keer uitgebracht.

















FiGPiNs

Gek op Pins? Dan mag je deze Disney Villains collectie niet missen!



Dit was het overzicht van Funkoween 2021, kom volgende week terug voor nog meer nieuwe Funko items!

 

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!

Opmerkingen
Leave your comment