Toggle Nav

Funko Nieuws November 2020 Week 3! Friends, Retro Toys, Vinyl Soda en meer!

Funko Nieuws November 2020 Week 3! Friends, Retro Toys, Vinyl Soda en meer!

Deze week staat voornamelijk in het teken van oud speelgoed uit de jaren 80! Ben jij nieuwsgierig welke Retro Toys er bekend zijn gemaakt? Bekijk dan hier het overzicht!


Retro Toys

Als je het Candy Land bordspel leuk vond toen je een kind was, dan vind je deze Funko Pops echt helemaal geweldig! Funko brengt nu een aantal Pops uit van het Candy Land bordspel uit de jaren 80 in de originele ontwerpen.De G.I Joe saga begon in 1963 toen Stan Weston, geïnspireerd door een tv show genaamd “The Lieutenant”, besloot zijn idee om soldaten te maken over te dragen aan Hasbro ontwerper Don Levine. Het idee was om nieuw speelgoed te maken, anders dan de conventionele karren en treinen, dat hetzelfde succes zou opleveren als de pop onder de meisjes. Inmiddels zijn de G.I Joe actiefiguren wereldwijd erg bekend.Polly Pocket had zijn eerste concept in 1983, toen de Duitser Chris Wiggs een geliefde poppenkoffer creëerde voor zijn dochter Kate. Het speelgoed bestond uit een poppenhuis in de vorm van een koffer met minipoppetjes, vergelijkbaar met Playmobil en Lego poppetjes. Bij het veroveren van de verkoop in Engeland werd de koffer met de kleine poppen in 1989 overgenomen door het bedrijf Mattel.My Little Pony Funko Pops worden dit keer ook aan de Retro Toys collectie toegevoegd! Inclusief een My Little Pony Funko Pop met geur!

Holiday Barbie Doll is een van de oudste serie verzamelobjecten van Barbie poppen. 1988 Happy Holiday Barbie is een zeer populaire pop in de geschiedenis van Barbie, en veel Barbie verzamelaars zullen er uiteindelijk naar streven om haar in hun eigen collectie te hebben.McDonald’s

Ben jij een echte McDonald’s fan? Dan ken je deze Ad Icons vast wel! Funko brengt weer een nieuwe wave nieuwe Funko Pops uit van McDonald’s. De McNugget Buddies die in de jaren 80 in Happy Meals zaten, keren nu weer terug in Funko Pop vorm. Verder krijgen we Funko Pops van de Fry Guys (2 Pack), Birdie the Early Bird en Ronald McDonald!

Marvel

Na een gevecht met het Sinister Sextet raakte Spider Man ernstig gewond en werd hij gered door Cyborg X. Hij nam Spider mee naar Care Laboratories, een geavanceerde militaire eenheid die cybersoldaten ontwikkelde. De superheld kreeg een tijdelijke cybernetische upgrade en verschillende geavanceerde metalen implantaten in zijn lichaam, met dank aan een wetenschapper genaamd Oscar McDonnell en zijn organisatie, Care Labs. Een soortgelijk kostuum wordt gedragen door Spider Man of Earth 2818, voor het eerst gezien in Superior Spider Man #33. Een musthave voor alle Spiderfans!Wolverine in een stealth kostuum, geïntroduceerd in Marvel Comics Presents #8. Wolverine gebruikte dit kostuum om zijn ware identiteit te maskeren. Het pak werd later enigszins aangepast door Jim Lee, die er een rode riem aan toevoegde.Disney

Allemaal aan boord van de dappere Casey Jr. voor een charmante rit door Storybook Land in een schattige miniatuurcircustrein! Eerder werden deze losse Funko Pops al bekend gemaakt voor de 65ste verjaardag van Disneyland Resort, deze kun je verzamelen om vervolgens je trein compleet te maken.

Basketbal

Ze zijn geniaal, of het nu gaat om basketbal of humor. De Harlem Globetrotters veroverden de wereld. Funko brengt nu een eerbetoon aan het Amerikaanse basketbalteam, dat meer dan 90 jaar geschiedenis heeft en basketbal naar een ander niveau heeft getild en er een entertainmentshow vol onmogelijke stunts van heeft gemaakt.College Mascottes

Vier mascottes van de basketbalcompetitie van de National Collegiate Athletic Association (NCAA) zijn zojuist toegevoegd aan de Funko Pop College Mascottes lijn. De NCAA is een non-profitorganisatie die studentatleten reguleert van maximaal 1.268 Noord-Amerikaanse instellingen en conferenties. Ze zijn echt schattig!

Funko Vinyl Soda

We krijgen weer een enorm aantal Funko Soda Vinyl figuren! Er zullen elf nieuwe verzamelfiguren verschijnen met enkele iconische personages.

8 Mile

De veelgeprezen 8 Mile is een biografische film van de Amerikaanse rapper Eminem, of ‘B-Rabbit’, zoals hij in de film wordt genoemd, en benadrukt zijn persoonlijke leven en het begin van zijn succesvolle carrière in de rapmuziek. In de film volgt Eminem, wiens acteur hijzelf is, de grote weg om te komen waar hij nu is. De film beschrijft zijn vroege volwassen leven tot aan zijn overwinning in een rapgevecht die hem ertoe zou brengen zijn eerste album op te nemen. De soundtrack is fantastisch en leverde Slim Shady zelfs een Oscar op voor zijn single ‘Lose Yourself’!Friends

Een nieuwe serie Funko Pops van onze geliefde iconische sitcom Friends komen uit met een van de meest memorabele momenten. Fans van de sitcom zullen zeker verheugd zijn om al deze nieuwe versies aan hun collectie toe te voegen!

Dit was het Overzicht van November 2020 Week 3! Welke is jouw favoriet?

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!

Did you like this post?
0
0
Opmerkingen
Leave your comment