Toggle Nav

Funko Nieuws Mei 2021 Week 3 en 4! Marvel, Sword Art Online, WWE en meer!

Funko Nieuws Mei 2021 Week 3 en 4! Marvel, Sword Art Online, WWE en meer!

Anime, Sport, Star Wars en Marvelfans opgepast! Deze week hebben we namelijk voor jullie fantastische Funko items op een rijtje gezet! Bekijk ze hier!


WWE

De WWE heeft een groeiende aanhang en is ongekend populair geworden. Miljoenen mensen over de hele wereld volgen WWE op de voet en dompelen zich onder in een prachtig verhaal vol drama, duels en geschillen. Het is vergelijkbaar met het kijken naar een soap met stoere vechters, gevechten, romances, stormachtige relaties en special effects.







Luca

Er komt een betoverende animatie over het einde van de kindertijd! Luca speelt zich af in een Italiaanse stad en vertelt het verhaal van twee jongens, Luca Paguro en Alberto Scorfano, zijn vriend. Samen willen ze een onvergetelijke zomer beleven in de badplaats met een prachtig landschap. Op het droge lijken ze op het eerste gezicht op twee jongens. Het paar deelt echter een groot geheim: in contact met water veranderen ze in zeemonsters. Tijdens het avontuur op zee is de uitdaging om te genieten van de zomer zonder ontdekt te worden en te genieten van dingen die voor mensen eenvoudig klinken, zoals fietsen of een ijsje drinken. Het verhaal heeft als thema liefde, vriendschap en acceptatie. Ben jij al fan van deze geweldige Funko Pops?



Sword Art Online

Sword Art Online is een anime die jou het gevoel geeft dat je gevangen zit in een virtuele wereld. Het verhaal speelt zich af in 2022, wanneer virtual reality videogames een punt hebben bereikt waarop ze bijna niet van de realiteit te onderscheiden zijn. Je wordt dan meegenomen op een avontuur waarbij spelers proberen de eindbaas te verslaan om uit het spel te komen. Een MUST voor elke Anime fan!



Marvel

Marvel Through the Ages is een nieuwe lijn Funko Pops naar aanleiding van het tweede Patriotic Age evenement. Deze Funko Pops hebben verschillende patronen en nemen ons mee door de verschillende tijdperken van Marvel strips, personages en films.



Disney

We zijn terug met Treasures of the Vault, de exclusieve Amazon serie gewijd aan Disney. Donald Duck krijgt een speciaal printje! Ben jij ook zo dol op Donald Duck? Wees er dan snel bij!



The Mandalorian

Om het gevoel van leegte die de serie heeft achtergelaten te verzachten, heeft Funko deze weken nieuwe Mandalorian Funko Pops onthuld. Deze nieuwe golf aan Funko Pops bevat je favoriete personages en momenten uit de serie!





FiGPiNs

Nieuwe FiGPiNs! Met dit keer: Scooby Doo! Woohoo!



Dit was het overzicht van deze week, kom volgende week terug voor nog meer nieuwe Funko items!

 

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!

Opmerkingen
Leave your comment