Toggle Nav

Funko Nieuws Mei 2021 Week 2! Venom, Yungblud, Disney en meer!

Funko Nieuws Mei 2021 Week 2! Venom, Yungblud, Disney en meer!

Van hele stoere tot hele schattige Funko Pops, we hebben ze deze week allemaal! Bekijk hier het overzicht van Mei 2021 week 2!


Venom

Venom, Marvel’s film over een van SpiderMan’s schurken, maakte veel indruk na de première in 2018. In 2021 komt het vervolg op de film, Venom: Let There be Carnage, in de bioscoop. Het is de eerste keer dat Carnage in live action verschijnt. We hebben al veel Venom/Venomized Funko Pops voorbij zien komen, maar nu toch een speciale release voor de film!





Disney Princess

Jaaa de tweede golf aan nieuwe Disney Princess Funko Pops! Deze Funko Pops zijn erg gedetailleerd! Welke Disney Princess zet jij thuis in de schijnwerpers?





Rick & Morty

Rick & Morty, gemaakt door Justin Roiland en Dan Harmon, is een geanimeerde comedyserie met de interdimensionale avonturen van Rick, de meest briljante geest in de melkweg, en zijn kleinzoon Morty. Rick & Morty fans mogen deze geweldige Funko Shop Exclusive niet missen!



Yungblud

De Engelse singer-songwriter Yungblud krijgt nu zijn eigen Funko Pop! Met zijn frisse draai aan pop-rock, evenals zijn levendige uiterlijk, maken hem tot een ongelooflijke artiest! De Britse artiest, Dominic Richard Harrison genaamd, begon zijn carrière in 2018 en werd populair nadat hij deel uitmaakte van de soundtrack van de 13 Reasons Why serie. Een paar jaar bezig met zijn carrière en nu al veel verschillende samenwerkingen gehad met artiesten zoals Halsey, Imagine Dragons, Travis Barker en Machine Gun Kelly. Ondanks zijn succes, zegt de zanger dat het hem niet om roem of geld gaat, maar alleen om de connectie tussen hemzelf en zijn fans.



Kellogg’s Frosted Flakes

Kellogg’s mascotte Tony the Tiger is gemaakt in de jaren 1950 en wordt nog steeds gebruikt op productverpakkingen. De legendarische tijger Tony, de mascotte van Kellogg’s, vertegenwoordigt het merk sinds hij een populariteitswedstrijd in de Verenigde Staten won. Sindsdien is hij het gezicht van het merk in verschillende landen en is hij te zien in tal van commercials. Tony verschijnt als een Funko Shop Exclusive. Is hij niet schattig?!



Vinyl Soda

Je favoriete personages sluiten zich aan bij de Funko Vinyl Soda lijn! Soda figuren van The Matrix, The Goonies, DC en meer!













FiGPiNs

Natuurlijk slaan we ze niet over! Er komen FiGPiNs uit van Demon Slayer! Ga jij ze verzamelen?





Dit was het overzicht van deze week, kom volgende week terug voor nog meer nieuwe Funko items!

 

De meeste releases krijgen wij hier binnen! Check in onze webshop naar de beschikbaarheid van deze producten! Een aantal van deze Funko Pops kan je nu alvast reserveren!

Opmerkingen
Leave your comment