COVID-19 vertragingen. Lees meer ūüí¨
Blog2019-09-01T17:00:33+02:00

Funko Fair 2021 Overzicht!

Funko heeft deze maand veel nieuwe Funko items bekend gemaakt tijdens de Funko Fair 2021! We hebben ze natuurlijk voor jou op een rijtje gezet! Bekijk het overzicht hier!

Kerstspecial: Funko Kerst Overzicht 2020!

Over een aantal dagen is het zover, het is bijna kerst! Dit jaar zal het helaas allemaal iets anders verlopen dan voorgaande jaren. We hebben een aantal hele leuke Funko Pops met een kerst thema voor je op een rijtje gezet, om toch nog een beetje in een kerstsfeer te komen. Bekijk het overzicht hier!

San Diego Comic Con 2020 Funko Overzicht!

Hoewel San Diego Comic Con is geannuleerd, worden hun exclusives alsnog uitgebracht. SDCC is slechts een van de vele conventies die zijn geannuleerd vanwege wereldgebeurtenissen. Wij hebben alle SDCC exclusives van 2020 speciaal voor jullie op een rijtje gezet!

Funko Pop Verzorgingstips! Houd je Funko Pops mooi!

Funko Pops verzamelen is heel erg leuk. Je haalt ze uit de doos of je houd ze in de doos en zet ze op een plankje of in de vitrinekast, maar hoe zorg je dat je Funko Pops zo mooi mogelijk blijven? We hebben alle tips voor je op een rijtje gezet!

New York Toy Fair 2020 Funko Overzicht!

Een speelgoedbeurs in New York, waar lichten schijnen op ongeveer 7.000 stuks speelgoed die elk jaar hun werelddebuut maken. Van innovaties tot iconen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je nieuwsgierig welke items Funko bekend heeft gemaakt? Bekijk dan hier ons overzicht!

Emerald City Comic Con 2020 Overzicht!

Het is bijna zover! Emerald City Comic Con 2020 vind binnenkort plaats, dat betekent dat er een hoop Funko exclusives zullen verschijnen. Welke Funko items ga jij toevoegen aan je collectie? Bekijk hier ons overzicht!

Happy Halloween! De griezeligste Funko Pops!

Ga jij elk jaar verkleed of kijk je graag horrorfilms? Wij hebben speciaal voor deze fans een aantal leuke Halloween pops voor je uitgezocht. Sommige pops zullen erg lastig te vinden zijn. Ga jij op jacht naar deze pops? Bekijk snel het overzicht!

Funko Nieuws September 2019!

Deze maand zijn er veel nieuwe Pops aangekondigd door Funko. Er komen een hoop exclusieve Pops uit deze maand voor New York Comic Con, maar dat is nog niet alles! Nieuwsgierig welke Funko Items er binnenkort nog meer zullen verschijnen? Kijk dan snel verder!

Funko Update Week 1: Toy Story Funko Pops en VYNL!

De eerste week van 2019 is alweer even ten einde, ik hoop dat jullie een fantastische jaarwisseling gehad hebben!? En jullie nog steeds volop vastbijten aan de goede voornemens!? En mag één van deze goede voornemens een betrekking tot Funko producten hebben, dan heb ik maar al te goed nieuws voor je! Want ook deze week heeft Funko weer wat splinter nieuwe producten bekend gemaakt!

Deadpool 2 – From the studio that killed Wolverine!

Van Thanos naar Cable, van The Avengers naar Deadpool. Het was afegelopen week eindelijk Deadpool time! ? En na Inifinty War is het wel erg prettig om even wat simpels te kunnen kijken! Na deze film al 2 keer gezien te hebben, en Avengers al in de spotlight te hebben gezet, is nu Deadpool aan de beurt!

Een nieuwe wave Friends Funko Pops will be there for you!

Het is dé sitcom die ons maar liefst 10 jaar op de buis heeft vermaakt, en waar je nu waarschijnlijk binnen 2 weken Netflixen doorheen bent.? Ik heb het natuurlijk nergens anders over dan de zeer populaire hit serie die ons meeneemt in het dagelijks leven, en zijn ups?en downs?, van de 6 vrienden Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler en Ross…oh sorry ik bedoel Dr. Geller…? FRIENDS!

FistbumpBros! Gaming en cosplay conventie video’s!

Fistbumpbros bezoekt de beste en bekende gaming cosplay-conventies in de Benelux! Twee jaar geleden is Fistbumpbros begonnen met Let’s Play en daarna hebben zij hun YouTube-kanaal flink uitgebreid. Met conventie video’s, gaming gerelateerde video’s en sponsor video’s van onder andere funkopops.nl in de portfolio.

Avengers: Infinity zit retegoed in elkaar! Hier de review!

Voordat we beginnen met deze review, wil ik eerst wat kwijt! Mijn enthousiasme voor deze film, was ontzettend sky-high, en ik kan me voorstellen dat het voor jou hetzelfde is! Dus in traditie van #thanosdemandsyoursilence? zal ik proberen zoveel mogelijk spoilers achterwegen te laten. Mag er in mij enthousiasme een spoiler komen te staan zal ik deze van te voren aangeven. Want er is sinds tijden geen film geweest die zoveel emotie bij me heeft los gemaakt dan deze film!

Wind, rook, sneeuw en water in de bioscoop! Welkom 4DX!

Het is dan eindelijk zover! Terwijl ik vol spanning naar de deur loop word ik onderbroken door een medewerker waarvan ik al snel het gevoel heb dat hij een standaard riedeltje opzegt. Na de standaard, voor hem dan, informatie verstreken te hebben loop ik naar de kluisjes. ‚ÄėDit heb ik nog nooit eerder gedaan‚Äô denk ik bij mezelf. Nadat ik m‚Äôn spullen in de kluis heb gelegd vervolg ik mijn weg naar de volgende ruimte.

Hoe herken je een neppe Funko Pop?

Met de Funko markt die steeds groter en groter wordt, en steeds meer verzamelaars trekt, spelen veel sites en verkopers daar natuurlijk op in. Websites zoals Wish, Aliexpress, Ebay, etc, vinden we steeds meer en meer Funko producten! En dat brengt een belangrijke vraag met zich mee.. zijn ze wel echt??

And the Oscar goes to… Funko!

4 maart 2018 was Hollywood weer in ban was van de Academy Awards oftewel de Oscars!? Met hier en daar een verassing en hier en daar weer niet, zijn er weer vele gepassioneerde filmmakers met de felbegeerde prijs naar huis gegaan!

New York Toy Fair Funko overzicht!

Van London? gaan we zo door naar New York? waar van Zaterdag 17 Februari tot Dinsdag 20 Februari de New York Toy Fair heeft afgespeeld?. Natuurlijk was Funko daar wil op volle toeren bij, en hebben ze wel meer laten zien dan dat ze in London deden!?

De Super Bowl is een paradijs voor film liefhebbers!

Maandag 5 Februari was het zo ver: Super Bowl!¬†? Voor vele sportfans betekent dat je favoriete football teams letterlijk ‚Äėhead to head‚Äô gaat zien. Maar voor mij, als geek¬†? en geen flauw idee hebben hoe het spel werkt, is het wachten tot de volgende dag.

Wat zijn Vaulted Funko Pops?

Vele fans van een bepaalde serie zullen op een dag wakker worden en erachter komen dat een Pop! waar ze al jaren achteraan zitten toegevoegd is aan ‚ÄėThe Vault‚Äô. ?¬†*Dam Dam Daaa*.¬†? Maar wat is nou precies de zogenaamde Funko Pop Vault?¬†?

Star Wars The Last Jedi Movie Review!

Hij is alweer dik een maand uit, heeft al vele bezoekers getrokken, en staat nog steeds erg goed in de box-office cijfers. Ik heb het natuurlijk over niks anders dan Star Wars: The Last Jedi. ? Nu alle fans, en niet fans, hem vast al gezien hebben. Vond ik het wel tijd dat ik SPOILER heavy met jullie over deze film kon praten! ? 

Funko Pop 2017 Quiz!

2017 is voorbij! Wat een jaar was dit weer voor ons Funko Fans! Een heleboel leuke releases hebben we dit jaar gezien en komend jaar zal dit alleen maar meer worden! Ik heb er al zin in, hopelijk jullie ook! ? Ik heb weer een leuke quiz voor je klaar staan waarin je je Funko 2017 kennis kunt checken!

Heb jij deze Marvel Funko Shorts video’s al gezien?

Marvel is één groot powerhouse ?, en zelfs dan druk ik het nog zacht uit! Of het nou om hun MCU (Marvel Cinematic Universe) gaat, hun animatie series, kleurrijke stripboeken of wat dan ook…. Met 17 films in de MCU en laatste Thor: Ragnarok, wat een groot succes is, kun je niet meer om Marvel heen!

Wat is een Funko Pop Chase en hoe herken je ze?

Funko Pop komen voor in vele versies, van groot naar klein, Glow In The Dark tot Clear, noem het maar op! Met zoveel versies is het moeilijk bij te houden wat nou wat is. Geen zorgen  daar is het internet voor, of nu ik dan. In deze blog zullen we het hebben over de Funko Pop Chase! 

Funko Pop Fan! Damon

Hey Funko Pop Fans! We hebben weer een leuk interview voor je klaar liggen! ūüôā Dit keer zien we de verzameling van Damon. Hij spaart vooral Star Wars en Disney Funko Pops en hij neemt ze erg graag mee op reis!

WIN! Street Fighter Akuma Exclusive!

Daar zijn we weer met een nieuwe winactie! Dit keer geven we weer een exclusive Pop weg!  Was jij ook altijd heer en meester in Street Fighter?  Cool! Dan kun je nu deze Akuma Funko Pop winnen! 

Funko Pop Fan! Emmely

Welkom weer bij een nieuwe Funko Pop fan interview! ūüôā Dit keer laat Emmely haar collectie zien! Emmely is groot fan van Iron Man en dat kun je wel zien aan haar geweldige collectie!

Funko Pop Fan! Karlijn

Het is tijd om weer eens even te koekeloeren bij een Funko Pop fan! Karlijn heeft echt een super grote collectie! Meer dan 570 Funko Pops heeft ze in haar verzameling! WAUW!

Funko Pop Fan! Dennis

OHYES! Wat vinden wij het toch altijd weer leuk als we weer even binnen mogen spieken bij een Funko Pop fan! Deze week laat Dennis zijn badass collectie zien!

Funko Pop Fan! Jason

Het is weer tijd voor een nieuwe Funko Pop Fan! Na alle dames (Esther,¬†Yoanna¬†en¬†Gabriella) is het nu eindelijk tijd voor een heer!¬†Dit keer laat Jason zijn geweldige en leuke Funko Pop collectie zien. ūüôā

Funko Pop Fan! Gabriella

Daar zijn we weer met een nieuwe Funko Pop Fan! Ondanks dat Gabriella nog niet zo lang is begonnen met verzamelen, heeft ze al een erg leuke collectie! Lees haar interview en check ook haar youtube kanaal!

Funko Pop Fan! Yoanna

Esther ging haar al voor met haar grote Funko Pop verzameling! Maar dit keer is het de beurt aan Harry Potter Funko Pop fan Yoanna, en ook zij heeft een hele mooie collectie!

Funko Pop Fan! Esther

Wat leuk! Esther durfde het aan om als eerste de Funko Pop fan rubriek te openen, en hoe! Wat een mooie collectie heeft ze! ūüôā Een echte Funko Pop fan! Lijkt het je ook leuk om mee te doen? Scroll dan naar beneden en schrijf¬†jezelf in!

Verzamel jij je Funko Pop! in of buiten het doosje?

Waarschijnlijk ben je wel eens een foto van een Funko Pop collectie tegen gekomen op Instagram of Facebook. Je ziet dan vaak twee verschillende Funko Pop verzamelaars. Verzamelaars die hun Funko Pop in het doosje laten en verzamelaars die hun Pop! uit het doosje tentoonstellen. Waarom doet men dit en wat zal ik gaan doen?